IIE Bachelor of Commerce (BCom)

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De IIE Bachelor of Commerce (BCom) -graad biedt afgestudeerden een brede bedrijfskwalificatie die van onschatbare waarde is bij het smeden van een carrière in de bedrijfswereld. De BCom-graad biedt studenten een hoogwaardige leerervaring in het hedendaagse, dynamische en interessante vakgebied van het bedrijfsleven met de mogelijkheid om een kerndiscipline te kiezen in strategisch management, marketingmanagement, financieel management of financiën en boekhouding. Deze bachelordiploma is bedoeld om studenten voor te bereiden op de steeds complexere eisen waarmee ze in de professionele zakelijke omgeving worden geconfronteerd. Afgestudeerden zullen de zakenwereld betreden met gedegen theoretische kennis; ondersteund door sterke probleemoplossing, kritisch denken, besluitvorming en strategische vaardigheden. Deze graad geeft studenten een zeer verhandelbare balans tussen kennis, praktische toepassing en vaardigheden.

student, typing, keyboard

Toegangsvereisten

 • NSC: Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 40% of Math Lit / SG 60%
 • NC (V): Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 60% of Math Lit / SG 60%
 • SC: goedkeuring met Engels 50%; Wiskunde / HG 40% of Math Lit / SG 60%
 • SC (a): Bachelor pass met Engels 50%; Wiskunde / HG 40% of Math Lit / SG 60%
 • Internationaal: een USAf-vrijstellingscertificaat om studies te behalen en te voldoen aan de relevante vereisten voor wiskunde en Engels. Een verwant Higher Certificate of 240 credit Diploma OF een Advanced Certificate of 360 credit Diploma kan voldoen aan de minimale toelatingseisen voor diplomastudies. Als discipline niet verwant is, moet ten minste 20% van de studiepunten verband houden met academische geletterdheid of rekenvaardigheid.

accreditatie

De IIE Bachelor of Commerce-graad (BCom-graad) is geaccrediteerd door de Council on Higher Education (CHE) en is geregistreerd door de South African Qualifications Authority (SAQA) op het National Qualifications Framework (NQF) als een 366-credit kwalificatie op niveau 7 (SAQA ID: 84706).

Carrièremogelijkheden

Deze graad opent een aantrekkelijk scala aan carrièremogelijkheden; deze graad is een perfecte opstap naar een divers en opwindend scala aan zakelijke carrièremogelijkheden, afhankelijk van de kerndiscipline die je kiest.

Kerndiscipline Marketing Management

 • Algemeen bestuur
 • Marketing Management
 • Marktonderzoek
 • Overleg plegen

Kerndiscipline Financieel Management

 • Algemeen bestuur
 • Bedrijfsboekhouding
 • Financiële diensten
 • Overleg plegen

Kerndiscipline Finance en Accounting

 • Bedrijfsboekhouding
 • Financiële diensten
 • Overleg plegen

Strategisch management kerndiscipline

 • Algemeen bestuur
 • Strategisch management
 • ondernemerschap
 • Overleg plegen

Onderwijs- en leerstrategie

Bij het Varsity College van The IIE zijn we trots en gepassioneerd over onze verschuiving van de 'traditionele lesmethode' naar onze blended learning-strategie - de VCBlend.

Deze blended learning-strategie breidt het leren uit tot buiten het klaslokaal en creëert kansen voor onze studenten om samen te werken, met leeftijdsgenoten en hun docenten, om hun begrip van concepten op te bouwen. Betrokkenheid van studenten wordt ondersteund door het gebruik van een leermanagementsysteem (LMS) en het online leermateriaal dat is ontwikkeld om onze onderwijsstrategie te ondersteunen.

Vanwege de VCBlend-aanpak wordt er van je verwacht dat je tijd besteedt aan het doen van je eigen onderzoek, studeren voor beoordelingen en aan opdrachten werken. Om het meeste uit de blended learning-ervaring te halen, moeten de VC's Wireless klaslokalen en campussen, studenten BYOT (Bring Your Own Technology) gebruiken, zoals mobiele apparaten, netbooks, laptops of tablets, om zo de nodige academische en digitale geletterdheid te ontwikkelen over de drie jaar van deze graad.

Deze studentgerichte benadering dwingt onze studenten om verantwoordelijk te zijn voor hun leerproces en tegelijkertijd de kritische vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben om te gedijen in de snel veranderende 21e-eeuwse werkomgeving.

Als zodanig is het academische leven voor onze studenten dynamisch, uitdagend en relevant.

De IIE BCOM-graad is een driejarige opleiding. Het academiejaar loopt van februari tot november. De modules worden fulltime geleverd met colleges en werkcolleges die overdag van maandag tot en met vrijdag worden gepland.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of ... Lees meer

The Independent Institute of Education is South Africa’s largest registered and accredited private provider of higher education. The IIE Varsity College, a brand of The IIE, leads in the provision of these exciting learning initiatives of The IIE. The IIE is registered with the Department of Higher Education and Training as a private higher education provider, has more than 57 qualifications accredited by the Higher Education Quality Committee, and is a subsidiary of ADvTECH Ltd, a public company listed on the Johannesburg Stock Exchange. This scale and status assure our leading position in higher education. Lees Minder
Kaapstad , Durban North , Westville , Pietermaritzburg , Port Elizabeth , Pretoria , Sandton , Midrand + 7 Meer Minder