In bedrijf jurist bachelor (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

In bedrijf jurist bachelor (onderwezen in het Italiaans)

University Of Bergamo

DOELEN

Om ervoor te zorgen dat de studenten een goede basis juridische kennis, evenals een specifieke kennis van de sectoren die zich hoofdzakelijk bezighoudt met het vennootschapsrecht (private en publieke bedrijven en de dienstensector). De opleiding biedt studenten twee verschillende curricula verstrekken van twee soorten van de voorbereiding:

  • Juridische diensten in de particuliere ondernemingen, het openbaar bestuur en de dienstensector met een goede basiskennis van de onderneming economie en financiën, alsmede een geschikte beroepsstage
  • Specifieke cursus over consultancy werkgelegenheid en een geschikte beroepsstage.

CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

  • Bedrijfsleven en de werkgelegenheid consultant
  • Consultant voor het openbaar bestuur
  • Juridische en computer consultants
  • Bank-, verzekerings- en financiële adviseurs

CURRICULA

  • Company Legal Expert: dit lespakket is bedoeld voor degenen die wensen om geïntegreerde juridische, economische en organisatorische competenties te verwerven op het gebied van administratie, contracten, arbeidsverhoudingen, vennootschapsbelasting consultancy.
  • Werkgelegenheid Consultant: dit lespakket is voor degenen die wensen om een ​​kennis van de juridische kwesties met betrekking tot arbeid te verwerven, zodat zij in staat zijn om de relatieve wetten toe te passen. Het biedt ook de theoretische en operationele vaardigheden die nodig zijn voor consultancy en diensten aan en bereidt afgestudeerden voor functies als chef-staf of in het beheer van human resources, zoals arbeid en beroepsopleiding consultant, expert op het gebied syndicale relaties en vakbond onderhandelaar, expert op het gebied veiligheid op de werkplek.

TOELATING

Toelating tot de Italiaanse universiteiten is alleen mogelijk als de student heeft een diploma di maturita ( "A" Levels / Higher School Certificate) kreeg na 5 jaar op een middelbare school.

ENTRY PROEVEN

Er is geen selectie test voor de inschrijving in de loop, maar er is een test om de student aanvangsniveau van de competenties vast te stellen: studenten in het eerste jaar van hun opleiding vereist een niveau van vaardigheid in de Italiaanse taal, geschiedenis en General te hebben bereikt Kennis. Elk jaar worden binnenkomst proeven gehouden in september.

Deze school biedt programma's in:
  • Italiaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Italië - Bérgamo, Lombardije
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italië - Bérgamo, Lombardije
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan