In de civiele techniek mate

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Civil Engineering Department (CED) van de Hoge School voor Technologie en Management (ESTG) begon zijn Bachelor opleiding Civiele Techniek in het academiejaar 1993-1994, die op de arbeidsmarkt zetten de eerste afgestudeerden aan het begin van het jaar 1997.

In het academisch jaar 1999/2000, gebaseerd op 413-A decreet nr / 98 van 17 juli in werking getreden de loop van bietápica graad in Civiele Techniek, die op de arbeidsmarkt zetten de eerste afgestudeerden in 2001 .

De opleiding Civiele Techniek, geschikt volgens het Bologna-proces, begonnen in het studiejaar 2007/08, die op de arbeidsmarkt zetten de eerste afgestudeerden in 2010.

De Evaluation Agency en accreditatie van het hoger onderwijs (A3ES) besloot in 2013 geloven de december opleidingen (diploma Burgerlijk Ingenieur en een Master in de bouw en revalidatie Engineering) voor een maximum.

De senior technici opgeleid in ESTG-december in staat zal zijn om in te grijpen in verschillende multidisciplinaire gebieden, die als volgt worden gemarkeerd:

  • richting van werken;
  • toezicht en coördinatie van de werken;
  • opzet van het project en de coördinatie;
  • onderhoudsdiensten en sites beheer;
  • technische ondersteuning voor ondernemingen;
  • kwaliteitscontrole diensten;
  • mogelijkheid om activiteiten te bevorderen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap, zowel in het bedrijfsleven vorm, hetzij in het beroep regime;
  • technisch personeel van de instellingen van de centrale en lokale overheid.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de inv ... Lees meer

À Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV) cumpre formar, a nível superior, técnicos devidamente qualificados em setores carecidos na sua área de influência e promover atividades de investigação e desenvolvimento, visando a ligação entre o ensino superior e as empresas, como forma de contributo para solucionar os problemas regionais. Lees Minder