Industriële Engineering En Systemen

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Industriële Engineering En Systemen

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

IIS is een zeer veelzijdig en interdisciplinaire professionals die het beheer van de verschillende soorten organisaties in verschillende gebieden zoals productie, logistiek, supply chain, strategische planning, kwaliteit, operations, evaluatie en projectmanagement, systemen analyse en ontwerp, onder anderen, door middel van een systematische en alomvattende aanpak die het mogelijk maakt om complexe problemen in organisaties op te lossen.

De huidige trends in de wereldwijde concurrentie, het gebruik van informatietechnologie en innovatie in producten en diensten, aanwezig zijn grote uitdagingen in organisaties en hun inspanningen om zaken te doen. Deze uitdagingen verhuizers gestructureerde performance improvement inspanningen zoek zijn geïntegreerd om hun waarde te verhogen door het aanbieden van hoogwaardige producten en een uitstekende klantenservice benaderingen. Besluitvorming wordt vergemakkelijkt door het creëren en gebruiken van analytische hulpmiddelen op het gebied van Industrial Engineering and Systems en gestructureerde aanpak, zoals: - Strategisch management van kennis en technologie. - Logistieke systemen die instrumenten op te nemen om de totale kosten van het product geplaatst in de handen van de consument te optimaliseren. - Procesoptimalisatie met behulp van methoden die informatie technologie toe te passen voor het efficiënt beheren van de complexiteit van nieuwe ketens. - Manufacturing Systems, waarin de principes van de techniek productie uitgerust aan een nieuwe productie paradigma gericht op de optimalisatie van de middelen uit de systematische vermindering van activiteiten die geen waarde toevoegen voor de klant. - Total Quality Management als een uitgebreide methodologie voor de toepassing van statistische instrumenten en implementeren programma's voor kwaliteitsborging.

Succesvolle organisaties van de toekomst zullen zijn die snel kan inspelen op veranderingen in de markt en de behoeften van de klant, het aanbieden van innovatieve en duurzame producten en diensten. Deze projectie vereist professionals geschikt voor het meten en evalueren van de prestaties van de bestaande processen en systemen van organisaties, met het oog op belangrijke en strategische projecten te definiëren om een ​​betere economische en sociale doelstellingen van de onderneming te realiseren.

Daarom is het curriculum van de Industrial and Systems Engineering bij Tecnológico de Monterrey is uitgerust met een breed scala van geavanceerde onderwerpen in het beheer en de evaluatie van de projecten; planning en procesbeheersing; ontwerp en beheer van de logistieke operaties en de waardeketen; analyse en verbetering van systemen voor de productie van goederen en diensten; ontwerp en implementatie van systemen voor het beheer en kwaliteitsborging; strategische planning van de organisatie en haar activiteiten. Evenals cutting-edge technologieën voor de overdracht en belanghebbenden bij het identificeren van toekomstige kansen en risico's. De bedoeling is om vakbekwaam burgers die kan ontwerpen, beheren en entiteiten te verbeteren met een toegevoegde economische en sociale toenemende waarde te ontwikkelen.

Wie is een Industrial and Systems Engineer?

Een Industrial and Systems Engineering is een professionele ontwerpen, verbeteren en beheersen van processen en duurzame geïntegreerde systemen van mensen, materialen, informatie, apparatuur, energie en kapitaal. Verhoogt de productiviteit en de kwaliteit van goederen en diensten in verschillende werkomgevingen om een ​​product te maken of een dienst in een geglobaliseerde wereld. Maken en gebruiken van analytische instrumenten om innovatieve oplossingen te bieden voor de lokale, regionale en mondiale vraagstukken. Ontwikkelen van vaardigheden die u in staat om betere beslissingen in complexe situaties waarmee zij worden geconfronteerd te maken.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een Industrial and Systems Engineer?

Een Industrial and Systems Engineering in staat zal zijn om: - Model, analyseren en verbeteren van producten, processen en diensten met behulp van tools van Industrial and Systems Engineering (strategisch management, logistieke systemen, procesoptimalisatie, productiesystemen, total quality management ). - Het ontwikkelen van business strategieën om organisaties productiever en concurrerender te maken gezien de invloed op een globale, economische, ecologische en sociale context. - Het ontwikkelen van innovatieve oplossingen, zoals deelnemer of leider van een team, om het concurrentievoordeel van organisaties in een mondiale omgeving te verhogen. - Logeren in een proces van continue professionele ontwikkeling aan te passen en nieuwe technologieën en instrumenten voor verbetering vast te stellen. - Ontwerp en gedrag experimenten om een ​​product of proces te ontwikkelen. - Communiceer effectief, mondeling en schriftelijk, zowel in het Spaans en Engels, de resultaten van uw projecten of onderzoek. - Identificeren, analyseren en evalueren van ethische dilemma's met betrekking tot u, uw carrière en uw omgeving.

Waar u een Industrial and Systems Engineer kan werken?

Een Industrial and Systems Engineering verwerft een breed en veelomvattend perspectief op een verscheidenheid van probleemsituaties geconfronteerd organisaties. Deze mogelijkheid kunt u uitstekend presteren in bedrijven de productie, financieel, overheid, gezondheidszorg en onderwijs tak onder anderen. Het kan ook zelfstandig functioneren als adviseur het adviseren van bedrijven, of u kunt uw eigen bedrijf op te richten.

De werkzaamheden zullen worden gericht op het analyseren, ontwerpen en implementeren van processen, producten en systemen die het genereren van meer economische, persoonlijke en sociale voordelen van de organisatie waarvoor ze werken, zoals het zorgen voor: - Strategische planning van de organisatie en haar activiteiten. - Beheer en evaluatie van investeringsprojecten. - Planning en procesbeheersing. - Verbeterde systemen om goederen te produceren en diensten leveren. - Ontwerp en beheer van logistieke activiteiten en supply chain.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum: Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan