Lees de Officiële Beschrijving

Overzicht

Of u nu het organiseren van de stroom van goederen, just-in-time productie of de vraag berekeningen: op het gebied van industrieel en logistiek management, moet je verschillende uitdagingen en de steeds veranderende markt altijd een stap vooruit.

De dual degree programma in Business Administration met de depressies industriële en Logistiek Management geeft u precies de expertise die u nodig heeft voor uw carrière in deze industrieën. Met de cursus leg je de basis voor een succesvolle reddingsoperatie in de ontwikkeling en implementatie van business processen, het ontwerp van marketing en verkoop en de analyse van informatietechnologie. Het onderzoek in het algemeen, technisch en economisch gebied bevoegdheden geeft u de kans om zijn zegje doet het wel en wee opereert wereldwijd handel, logistiek en dienstverlenende bedrijven.

maken met business administration carrières

De opleiding in Business Administration, met zijn brede depressies bereidt je voor op een succesvolle toepassing in het management als aspirant-professionals en executives. Ze leren terwijl het bestuderen van de huidige uitdagingen en trends te weten en in staat om beslissingen te nemen, strategieën en processen te begrijpen in bedrijven en te maken. Deze unieke opleiding je populair en zeer aantrekkelijk voor bedrijven die kwalificaties met optimale carrièremogelijkheden aan te schaffen.

In aanvulling op een bedrijf basics, zoals in het bedrijfsleven wiskunde of automatische gegevensverwerking, geeft u de duale studie bedrijfskunde en belangrijke vaardigheden in corporate finance en controlling, marketing, project management en human resources management evenals professionele en interculturele sociale, methodologische en persoonlijke vaardigheden. Een essentieel onderdeel is leren zakelijk Engels en juridische achtergronden. Door te kiezen voor je specialisatie u uw profiel in te vullen.

De praktische kennis opgedaan, die u kunt toepassen in de context van het gebruik in uw praktijk bedrijven en te verdiepen. Het duale ontwerp wordt gekenmerkt door een wekelijkse omschakeling tussen theorie en praktijk.

Gegevens en feiten over duale opleiding in Business Administration met de depressies industrieel en logistiek management

 • Studieduur: 7 semesters
 • Graad: Bachelor of Arts
 • Inschrijving: 1 oktober
 • Toepassing: oktober 01-31 augustus
 • Collegegeld: meestal maandelijks uit uw praktijk bedrijven

studie doel

Met de studie van de Business Administration krijg je kennis die gebruikte op vele terreinen van het economische leven zal machtigen. De inhoud van de cursus streven ernaar om u alle tools waarmee je alle maten en industrieën met succes economische uitdagingen in de toekomst in het bedrijf kan overwinnen.

wordt onderwezen is niet alleen theoretische kennis, maar ook sociale vaardigheden die nodig zijn voor het bereiken van de doelstellingen van de nationale en internationale bedrijven zijn. Door te kiezen voor uw depressie krijgt u ook een diep inzicht in de uitdagingen van corporate finance en controlling, de vastgoedsector van industriële ondernemingen, de logistieke sector, belastingheffing of auditing. Door het uitbreiden van uw buitenlandse taal vaardigheden te verwerven u de beste voorwaarden voor een carrière in binnen- en buitenland.

Met de succesvolle afronding afgestudeerden ontvangen gespecialiseerd belasting over de toegevoegde mogelijkheid om het examen als belastingadviseur in te korten. De carrièremogelijkheden en winstpotentieel van accountants, als accountant, zijn zeer aantrekkelijk in vergelijking met de meeste andere programma's.

Studie inhoud van de putten industrieel en logistiek management

industrial management

Verdiepen Industrial Management biedt u een overzicht van de taken, doelstellingen en methoden van de productie planning en levert verschillende aspecten en uitdagingen van de fabriek planning. Ze leren welke factoren voor een succesvolle productie planning en controle belangrijk zijn en kan de waarde van de verschillende processen van de productie in het achterhoofd te maken.

logistiek management

Logistiek management en zich bezighoudt met de taken, acteurs en objecten van de logistieke sector. Je krijgt expertise in plaats planning en leren hoe ze locatie factoren en criteria te interpreteren. Na zijn afstuderen Ze weten ook de voorwaarden van de transportsector en weet hoe processen te coördineren in de toeleveringsketen en met succes behandelt.

Onderwerpen van beide putten

 • Operations Research
 • Inkoop en distributie logistiek
 • kwaliteitstechnieken
 • Enterprise Resource Planning
 • International Business Activity

Extra vakken Logistics Management

 • Locatie en voorraadplanning
 • transport management
 • Supply Chain Management

Extra vakken Industrial Management

 • Locatie en de fabriek planning
 • productie management
 • Value Chain Management

Carrièremogelijkheden in de studie of Business Administration

Onze hands-on onderzoek met internationaal erkende kwalificatie grote kansen op de arbeidsmarkt. Praktische kennis al geleerd uw praktijk partner tijdens de duale opleiding. Door onze dual-concept Ze zijn veelzijdig en kunnen diverse loopbaantrajecten bevatten over te nemen.

Ze krijgen een grondige kennis van de basisprincipes van bedrijfskunde en hoge communicatieve vaardigheden. Om de voorwaarden voor een succesvolle werk in de ontwikkeling en implementatie van business processen, het ontwerp van de processen en de verbetering en analyse van de methoden voor de bedrijfsvoering te maken.

Opleiding te volgen in:
Duits

Zie 8 andere vakken van IUBH Duales Studium »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
7 semesters
Deeltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Oct. 2019
Aanmeldingslimiet

Oct. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum