Studenten in deze belangrijke zijn gericht op het maken van de computer systeem uit te voeren op het hoogste niveau. Zij zullen bedreven in het programmeren en in het begrijpen van de beste gebruik van de machine te worden. Deze personen zullen de IT-professionals die de infrastructuur draaiende te houden te worden. Zij zullen worden gekwalificeerd om nieuwe systemen te creëren, evenals het hebben van de vaardigheden te onderhouden en bijwerken oudere systemen.

Afgestudeerden van dit programma zal veelzijdige professionals die problemen die een organisatie in gevaar zou brengen kunnen lossen; zij zullen de ruggengraat van de interne IT-personeel te vormen.

Leerresultaten

  • Studenten demonstreren kritisch denken vaardigheden op het gebied van de informatica.
  • Studenten krijgen de mogelijkheid om problemen met betrekking tot de programma-inhoud op te lossen te tonen.
  • Studenten krijgen inzicht in de concepten en principes van software systemen te demonstreren.
  • Studenten zullen analyseren, ontwerpen en documenteren van een component systeem met behulp van de juiste informatica technieken en modellen.
  • Studenten zullen een formele presentatie van een softwaresysteem project inclusief de demonstratie van een werkende applicatie te maken.
  • Studenten krijgen een grondige kennis van geavanceerde software development technieken te demonstreren.

Diploma-eisen

Een minimum van 128 uren krediet bestaande uit het volgende: - 36 vereiste krediet uur - Toepasselijk universiteit wereldburgerschap of algemene onderwijsprogramma uur - Keuzevakken - Ten minste 18 van de vereiste 36 informatica credit-uren moeten worden genomen op Webster University. Alle hoogste niveau cursussen moeten worden genomen bij Webster University.

Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 9 andere vakken van Webster University Thailand Campus »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Begindatum
Contact school
Duration
Prijs
Contact school
Deadline
Contact school
Op locaties
Op datum
Begindatum
Contact school
Einddatum
Contact school
Aanmeldingslimiet
Contact school

Contact school

Location
Aanmeldingslimiet
Contact school
Einddatum
Contact school