Informatica algemeen programma (bs)

University of Michigan-Flint, School of Management

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Informatica algemeen programma (bs)

University of Michigan-Flint, School of Management

Informatica Algemeen Programma (BS)

&nbsp

De missie van het Computer Science Program is om een ​​goed begrip van de beginselen van computers en computers niet alleen in de context van het oplossen van problemen, maar ook in technische ondersteuning, onderwijs en opleiding, en software / hardware beheer.

&nbsp

Drie concentratie programma's worden aangeboden die leidt tot de Bachelor of Science graad: het algemene programma in Computer Science, het Honors Program in Computer Science en de Algemene Programma in Computer Information Systems. Concentraties in de Informatica-programma's omvatten een Software Engineering track, een Systems / Networking track, en een Game Development track. Daarnaast is er een gezamenlijke BS / MS-programma in de informatica leidt tot zowel undergraduate en graduate graden is beschikbaar. Bovendien is er minderjarigen in Informatica en Computer Information Systems zijn ook beschikbaar.Een traineeship wordt aangeboden leidt tot de Master of Science in Computer Science and Information Systems.

&nbsp

&nbsp

Eisen

&nbsp

  • Studenten moeten voltooien van ten minste 124 in totaal studiepunten en onder meer de Hogeschool voor de Kunsten en Wetenschappen eis van ten minste 33 credit-uren aan cursussen genummerde 300 of hoger.
  • MTH 121 Calculus I, MTH 122 Calculus II, MTH 220 Elementary Linear Algebra, MTH 230 Inleiding tot Discrete structuren, en MTH 370 Waarschijnlijkheid met Statistische Toepassingen zal voltooien 17 benodigde wiskunde credits.
  • De natuurwetenschap credits zijn afkomstig uit een natuurkundig volgorde. Studenten kiezen algebra gebaseerde PHY 143/145 voor 8 credits.
  • Verplichte kerncursussen totaal 30 studiepunten en omvatten CSC 175 en 275 Probleemoplossen en programmeren I en II, CSC 265 en 266 Computer Logic Design met Lab, CSC Computer 277 Organisatie en Vergadering Talen, CSC 335 Computernetwerken I, CSC 365 Computer Architecture, CSC 375 Datastructuren en algoritmen, CSC 377 Operating Systems, en CSC 382 Software Engineering I.

&nbsp

Naast de kern cursussen, studenten kiezen een van de drie sporen te volgen voor 27 studiepunten. Het Software Engineering spoor en de Systems / Networking spoor vereisen beide cursussen in theorie van berekeningen en Database Design. Elk is voorzien van een tweede cursus in het spoor concentratie en 15 electieve kredieten in Computer Science aan de 300-niveau of hoger.

&nbsp

De Game Development spoor vereist cursussen in Computer Graphics, Game Development, Kunstmatige Intelligentie, Drawing for Ontwerp Ik, kleur en design, Digital Design, Game-en Virtual Design en 6 electieve kredieten in Computer Science aan de 300-niveau of hoger. Elke track bevat een Design Project sluitstuk natuurlijk.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Flint, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Flint, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan