Informatie Technologie

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Informatie Technologie

International Accelerator

Informatie Technologie

Een Information Technology Hogere Beroepsopleiding is een uitstekende voorbereiding voor veel van 's werelds meest opwindende en winstgevende carrière. Informatie Technologie (IT) is de basis voor de economieën van de wereld te creëren, beheren en ondersteunen van informatie in een verscheidenheid van vormen. IT wordt gewag gemaakt van de technologie ten grondslag liggen aan de gegevens revolutie en het leren van de programmering vaardigheden die nodig zijn voor het beheer van die technologie in de hedendaagse steeds meer technisch gerichte werkplek. Carrières in IT en computer / informatie-systemen zullen naar verwachting 16 procent groeien tijdens de 2006-2016 tien jaar volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid. Met een Bachelor diploma in IT, kun je leren om te werken met data, netwerken, foto's, video's, multimedia en andere vormen nog niet uitgevonden.

Informatie technologie voordelen

  • De programmering Team is een van de beste in de wereld! CS teams jaarlijks deelnemen aan International Programming Contest van de ACM, en onze CS team heeft een ongeëvenaarde staat - afwerking in het zuidoosten regio's top drie elk jaar sinds 1982! CS teams hebben verdiend vijf top-10 finishes van 6.000 teams wereldwijd.
  • CS heeft prestigieuze onderzoeksprogramma's voor studenten (Reus). EECS heeft een NSF REG-site in het Computer Vision sinds NSF begon het programma in 1987.
  • De Association for Computing Machinery (ACM) student hoofdstuk, aanvullend onderzoek Ervaringen voor gegradueerden (Reus), IEEE Computer Society en het Computer Science Honor Society real-life voordelen, waaronder netwerken, face-to-face ontmoetingen met deskundigen en carrière-ervaring.
  • nieuwe huis van de School is de Engineering Center - een ultra high-tech gebouw met revolutionaire apparatuur, computers en labs voor studenten.
  • CS heeft een site voor een REG-programma in de computer vision sinds het begin van de REG door NSF in 1987 geweest. Tijdens de laatste twee decennia, bijna 200 studenten van verschillende scholen in het hele land hebben deelgenomen aan dit programma. NSF heeft de financiering voor de CS Computer Vision Lab REG-programma verlengd tot en met 2008.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates