Ingenieur In Biotechnologie

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ingenieur In Biotechnologie

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

Hij is een professional met een sterke achtergrond in bioproceskunde en life sciences. Het is gespecialiseerd in gebieden met betrekking tot producten en processen met behulp van cellen en micro-organismen in de productie van industriële belang, die van mening is de drie dimensies van duurzame ontwikkeling (milieu, economische en sociaal-politieke).

Biotechnologie is een interdisciplinaire wetenschap die de implementatie en optimalisatie van biologische systemen en / of onderdelen aan nuttige producten en diensten voor de mens te genereren zoekt. Biotechnologie is een van de belangrijkste disciplines van de eenentwintigste eeuw met een grote groei en de impact wereldwijd in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg, farmaceutische, voedings-, milieu, onder anderen.

Toepassingen van biotechnologie in de industrie en het genereren van de vraag zeer gespecialiseerde producten door middel van een duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen van onze erfelijke biologische en culturele rijkdom, waardoor een brug naar de ontwikkeling van ons milieu. Biotechnologie, door de kennis van de natuurwetenschappen en techniek, biedt hulpmiddelen voor het ontwikkelen en innoveren van producten, processen en diensten met een hoge toegevoegde waarde die potentieel vertegenwoordigt zakelijke kansen die de huidige eisen van de samenleving te voldoen.

Als gevolg van de biotechnologische ontwikkelingen zijn voortdurend ontwikkelen van nieuwe geneesmiddelen, vaccins, voedsel, drank, milieu-oplossingen en andere materialen die worden gebruikt in de industrieën uit verschillende sectoren. Wetenschappelijke ontwikkeling op het gebied van genomics en genetische manipulatie, evenals de ontwikkeling van nieuwe instrumenten en biologische technieken, verbreden het veld waar de ingenieur Biotechnology werk door de opname van deze ontwikkelingen aan industriële processen. In Mexico, zoals in de hele wereld, is het gezien voor de biotechnologie-industrie versneld in de komende 50 jaar de groei, dus het vereist hoog opgeleid personeel in deze sector.

Geconfronteerd met deze uitdagingen, is het curriculum van de loopbaan of Engineering in de biotechnologie aan de Tecnologico de Monterrey gericht op het opleiden van professionals in staat zich aan te passen, ontwikkelen, implementeren en evalueren van biotechnologische processen voor de productie van producten en high - diensten met toegevoegde waarde in verschillende sectoren industrieel, de integratie van de meest gunstige zakelijke en duurzame ontwikkeling om een ​​solide ethisch kader regelingen.

Wie is er een ingenieur in de biotechnologie?

Een ingenieur Biotechnologie is een professional met interdisciplinaire aanpak gespecialiseerd in biotechnologische processen kunnen ontwikkelen, produceren en innoveren van producten en hoge waarde en de kwaliteit daarvan te regelen voor diverse industriële, zoals sectoren, farmaceutische, milieu, voedsel, gezondheid, en anderen. Hij werkt in de industrie, de overheid, de eigen onderneming en / of onderzoek te identificeren, isoleren en manipuleren van micro-organismen, eiwitten en andere biomoleculen door middel van biochemische gereedschap, metabolic engineering, moleculaire biologie en genetische manipulatie en bio-ingenieur.

Wat zijn de vaardigheden van een ingenieur in de biotechnologie?

Een ingenieur in de biotechnologie in staat zal zijn om: - ontwikkelen en ontwerpen van producten van hoogwaardige en innovatieve biotechnologische processen van commercieel belang gelet op de drie dimensies van duurzame ontwikkeling (milieu, economische en sociaal-politieke), en waarderen de mogelijkheden die aanwezig zijn in de markt voor aanvaarding van dergelijke producten en processen. - Design, optimalisatie, en de schaal controle op de benodigde niveaus, bioprocess behulp van cellen en micro-organismen voor de productie van metabolieten en producten van industrieel belang. - Gebruik plantenweefsel culturen en dieren om nieuwe producten te ontwikkelen. - Ken de normen, specificaties en de wetgeving inzake biotechnologische producten voor een optimale toepassing in verschillende bioprocessen innovatie, het identificeren, analyseren en evalueren van de ethische dilemma's met betrekking tot hun persoon, hun beroep en hun omgeving, en gedragen zich volledig en consistent. - Om bioprocessen optimaliseren om de economische prestaties te verbeteren door gebruik te maken van biotechnologische innovaties en technologieën die voortvloeien uit wetenschappelijke ontdekkingen rand. - Breng nieuwe technologieën en industriële modernisering bioprocestechnologische design consultancy, producten en apparatuur voor de biotechnologie-industrie. - Het genereren van nieuwe kennis door te experimenteren en / of toegepast onderzoek individueel of als onderdeel van een team. - Voer gespecialiseerde diagnostische tests diensten en genetische en / of moleculaire in industrieën of onderzoekscentra. - Effectief communiceren van de resultaten van een onderzoeksproject of mondeling en schriftelijk in het Spaans en het Engels.

Een ingenieur in biotechnologie, vijfde semester, krijgt de kans om een ​​van de volgende twee gebieden van de concentratie te kiezen hebben:

Bioprocessen: De afgestudeerde van deze concentratie zal een professional met de vaardigheden voor het ontwerpen, optimaliseren, te bewaken en de schaal om de benodigde niveaus, bioprocessen dat biologische elementen voor de productie van metabolieten en producten van industrieel belang competenties te gebruiken. Hun werkterrein is geconcentreerd in sectoren met behulp van organismen en / of biologische elementen, te produceren en te herstellen tot niveaus van zuiverheid die geschikt zijn, bioproducten hoge waarde, zoals nutraceuticals, farmaceutica, smaakstoffen, kleurstoffen, enz.

Moleculaire Biologie: De afgestudeerde van deze concentratie in staat om recombinant technologieën in fokprogramma's innovatie, toegepast op de toepassing zal zijn de verbetering van planten, dieren en micro-organismen met toepassingen in de landbouw, voeding en gezondheid. Bioinformatica gebruikt als een instrument in het ontwerp en de productie van nieuwe producten uitgebreid klinisch en industrieel gebruik. Geldt ook voor systeemanalyse en moleculaire diagnostiek op het gebied van kwaliteit, veiligheid en bioveiligheid. Zijn werkterrein omvat onder andere industrieën, die genetische manipulatie nodig om nieuwe producten, zoals zaden, biopesticiden, vaccins, onder anderen te ontwikkelen.

Waar je een ingenieur in de biotechnologie kunnen werken?

Een ingenieur kan werken in sectoren biotechnologie centra en nationaal en internationaal onderzoek in verschillende sectoren, zoals de farmaceutische, voedsel en drank, landbouw en gezondheid diagnostiek, boete, milieuchemie, onder anderen.

Naast de solide technische opleiding, instrumenten van de moleculaire biologie en recombinant-DNA-technologie kunt u te ontwikkelen in ziekenhuizen, laboratoria en moleculaire en genetische diagnose. Andere belangrijke werk centra zijn industrieën die organismen te reproduceren en te herstellen van een adequaat niveau van zuiverheid, hoge waarde bijproducten, zoals geneesmiddelen, vaccins, probiotica, nutraceuticals, anti-oxidanten, smaakstoffen, kleurstoffen, enz. U kunt ook beginnen graduate studies of zelfstandig werken als consultant of in uw eigen bedrijf.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans


Laatst bijgewerkt op August 15, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan