Ingenieur In De Computertechnologie

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ingenieur In De Computertechnologie

ITESM - Campus Ciudad de Mexico

Deze beschrijving komt overeen met het programma hier onderwezen in Mexico City Campus.

Een ingenieur in Computer Technologies levert software-oplossingen en computerinfrastructuur. Gebruik de computer als een hulpmiddel om te creëren, te transformeren en optimaliseren van processen en te zorgen voor continuïteit in de werking van de technologische infrastructuur.

In een dynamische wereld zoals we die vandaag de dag leven, de Information Technologies zijn integraal en dagelijks onderdeel van een groot deel van de bevolking dat afhankelijk is van hen om te werken, te communiceren en om plezier te hebben. Vandaag, informatietechnologie is aanwezig in alles wat we doen, als we in de auto die we rijden, de digitale muziekspeler die we gebruiken in de films die we kijken, de cel waarmee we communiceren in het spel dat we zo van houden en natuurlijk, in organisaties die de economie van ons land te ontwikkelen, zoals banken, supermarkten, scholen, reisbureaus, ziekenhuizen, restaurants en allerlei bedrijven.

Een essentieel onderdeel van Information Technology is de software. De huidige software-industrie, wereldwijd, is een snelle groei en er is geen manier om het te vertragen. Maatschappij vraagt ​​elke dag, meer en betere applicaties voor uw mobiele apparaten, betere algoritmen informatie zoeken, zakelijke transacties veiliger, meer toegankelijke sociale netwerken slimmer spel en de lijst groeit elke dag. Dit heeft geleid tot het vermogen van een land kwaliteit -software geworden een indicator van internationale concurrentie.

De Career Engineer Computer Technologies bij ITESM reageert op deze realiteit met een professionele Technologies is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software applicaties ontwikkeld om innovatieve oplossingen informatie te genereren. Hun kennis en vaardigheden in de informatica en software engineering, kunt u programma's en computersystemen voor elk gebied (zoals productie, entertainment, gezondheid, het bedrijfsleven, om een ​​paar te noemen) en in elk type organisatie te creëren, ondersteunen en de oplossing van complexe problemen.

Tecnologico de Monterrey, een pionier in Latijns-Amerika in het ontwikkelen van professionals in de informatietechnologie, blijft in de voorhoede met programma's ontwikkeld om hun studenten volledig op te voeden, het aanbieden van alternatieven voor een sterk contact met nationale en internationale organisaties, het bevorderen van een passie voor de ontwikkeling technologie die betere kansen schept voor iedereen.

Wie is een ingenieur in Computer Technology?

Een ingenieur in Computer Technologies is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van computer systemen voor de wetenschap, industrie, onderwijs en entertainment. Het is een toonaangevende professional, met een vernieuwende visie, het ontwikkelen van cutting-edge technologie om duurzame technologische oplossingen aan organisaties in de nieuwe en dynamische samenleving in het digitale tijdperk.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een ingenieur in Computer Technology?

Een ingenieur in Computer Technologies in staat zal zijn om: - Ontwikkelen van software met behulp van een technische benadering van hoge kwaliteitsnormen, effectief communiceren hun voorstellen en de resultaten in mondelinge en geschreven Engels en Spaans. - Ontwikkelen van applicaties met behulp van geavanceerde technologie om de problemen in de wetenschap, industrie, onderwijs en entertainment op te lossen, met een internationale visie op de maatschappij en hun culturele eisen. - Voorstellen en implementeren van de nodige computerinfrastructuur in een organisatie, zodat de processen goed kunnen worden uitgevoerd. - Analyseren, ontwerpen en toepassingen van informatietechnologie, het begrijpen en oplossen in een innovatief en creatief oplossen van verschillende bedrijven, instellingen of instanties, uitvoeren door het efficiënt gebruik van de Informatie Technologie. - Managing Information Technology Projects, effectief te werken in multidisciplinaire teams en respect voor mensen en hun uiteenlopende meningen. - Analyseren van de lokale en globale impact van informatietechnologie op individuen, organisaties en de samenleving om verantwoord te begeleiden hun diensten met ethische dilemma's bij de beoordeling van hun individuele geweten, het beroep en het milieu. - Verblijf bijgewerkt met de snelle dynamiek van de technologische ontwikkeling in het gebied, het herkennen van de noodzaak om te gaan met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Waar je een Engineer in Computer Technology kan werken?

Een ingenieur in Computer Technologies kunnen worden ontwikkeld in ondernemingen of openbare of particuliere instellingen, zowel nationaal als internationaal, waar de ontwikkeling en technologische innovatie zijn strategisch. Het veldwerk is in bedrijven die zich toeleggen op de ontwikkeling van software en / of Information Technology, evenals elke andere soort organisatie waar je een gebied van ondersteuning in de Informatie Technologie.

Een ingenieur in Computer Technologies oefent zijn carrière voornamelijk als: - Software Engineer als onderdeel van teams in die ontwikkeld van grote computersystemen om nieuwe algoritmes die specifieke functies te optimaliseren. - Analist en ontwerper van informatiesystemen, het voldoen aan de informatiebehoefte van gebruikers op alle niveaus van een organisatie om de juiste technologie oplossingen. - Ontwikkelaar van innovatieve toepassingen op gebieden zoals mobiele technologieën, internet, videogames en informatiebeveiliging - Onderzoek naar nieuwe technologieën. - Project Manager van Information Technology, de planning en het beheer van een project van de technologische ontwikkeling in organisaties. - Manager van Information Technology Services, het toezicht op de kwaliteit van de technische werking van een organisatie. - Ondernemer van hun eigen-technologie gebaseerde bedrijfsoplossingen. - Gespecialiseerde software-oplossingen en IT-consultant.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2018
Duration
Duur
9 semesters
Voltijd
Locations
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Startdatum : Juli 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Juli 2018
Mexico - Monterrey, Nuevo León
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan