Ingenieursdiploma audiovisuele systemen

laSalle Barcelona

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ingenieursdiploma audiovisuele systemen

laSalle Barcelona

lasallebarcelona

De Degree in Audiovisuele Systems Engineering Het biedt een solide basis van de kennis die het mogelijk maken de deelnemende en het leiden van projecten met betrekking tot Informatietechnologie en Communicatie (ICT). Studies te combineren wetenschappelijke en technische kennis, zodat de student in staat om te innoveren en nieuwe technologische oplossingen te ontwikkelen, het leren van vaardigheden, communicatie, leiderschap, teamwork en innovatie en ondernemerschap. Sommige onderwerpen worden onderwezen in het Engels voor studenten om een ​​goed niveau te bereiken.

Verwijzend naar de wetenschappelijke en technische kennis, moet de gemeenschappelijke kruis inhoud met andere specialismen (wiskunde, elektronica, computers en signaalverwerking) waarmee zij zelf de mate onderscheiden. De laatste omvatten de akoestiek in de verschillende aspecten (behuizingen, trillingen, geluid en spraak), digitale TV (van opname tot transmissie, door middel van het display) en de audiovisuele en multimedia-inhoud in het algemeen.

PUBLIEK

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • Vanuit de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer). Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU valideren door de UNED accreditatie of via de UNED als je de EHEA bent.
 • Als u al een universitair diploma. Moeten buitenlandse universiteit bezocht, je moet in staat zijn om een ​​minimum van 30 studiepunten of toegang via de goedkeuring van de school en PAU door de UNED valideren, via accreditatie van de UNED als je de EHOR of via de homologatie van de universitaire graad in Spanje.
 • Als je het toelatingsexamen hebben gemaakt naar de universiteit voor meer dan 25 jaar en meer dan 45 jaar.
 • Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) aan de UNED (www.uned.es) te voldoen.
 • Die studenten die toegang hebben tot de gedeeltelijke studies diploma (of afgerond) cursados ​​buiten de Spaanse staat, moet een certificaat van uw eigen universiteit te brengen, omdat hun diploma is ambtenaar in zijn land.
 • Als u een van deze eisen te voldoen kunt u het proces voor de toelating van La Salle, eigen voor elke klasse starten.

BEREIDT PAR

Bereidt ingenieurs om uitgebreide training in alle specialiteiten afgeleid van het beeld en geluid te hebben.

De belangrijkste gebieden van kennis zijn de video en digitale televisie, ontwerp, onderhoud en exploitatie van audiovisuele faciliteiten, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe audiovisuele producten. Ook milieu-akoestiek, ruimte akoestiek, lawaaibeheersing en trillingen, elektro-akoestische, digitale audio-en geluidsopname.

EISEN

Je hebt toegang tot deze Grade:

 • * Vanaf de middelbare school, een keer geslaagd voor het toelatingsexamen van de universiteit (PAU).
 • * Van Higher Level Training Cycles (CFGs).
 • * Als u het nastreven van een universitair diploma dat niet klaar is en wil het blijven in La Salle (file transfer).
 • * Als u al een universitair diploma.
 • * Als u het toelatingsexamen tot de universiteit die meer dan 25 jaar.
 • * Als je een student van de Europese Unie of een land waarmee zij internationale overeenkomsten in dit geval van toepassing zijn geabonneerd; moet je de academische eisen in het onderwijs van het land waar je studeert aan de universiteit en het goedkeuringsproces Test Toegang tot University (PAU) in de UNED voldoen

BELANGRIJKE PUNTEN

 • Omdat wij zijn pioniers. Wij zijn de eerste school begon Ingenieur in Beeld en Geluid (voorloper van Audiovisuele Engineering), meer dan 25 jaar geleden.
 • Want we hebben alleen laboratoria. Wij zijn de enige universiteit met een echovrije akoestische en radiofrequentie dode kamer tegelijk, en een van de grootste galmende kamers in Catalonië. We hebben ook de MediaLab, een uniek laboratorium in Zuid-Europa in de Motion Capture (motion capture) technologie.
 • Omdat we de eerste digitale TV Center van Spanje, met meer dan 10 jaar ervaring en creëerde met de steun van de overheid en we werken voor internationale onderzoeksprojecten en ontwikkeling van bedrijven.
 • De echte en praktische aanpak. Studenten deelnemen aan de race overdracht projecten of onderzoek met toonaangevende bedrijven in de sector en de nieuwste technologie. 100% van onze studenten de arbeidsmarkt betreden, zelfs voor de voltooiing van hun studie.
Deze school biedt programma's in:
 • Spaans
 • Catalan
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Spanje - Barcelona, Cataloniƫ
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan