Ingenieursdiploma In Voedsel En Agrarische Industrie

Universidad Europea Del Atlántico

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Ingenieursdiploma In Voedsel En Agrarische Industrie

Universidad Europea Del Atlántico

De graad in de ingenieurswetenschappen van de Food and Agricultural Industries Het heeft een grote carrière kans gezien de groeiende vraag naar ingenieurs specifiek opgeleid op dit gebied. Volgens 2012 FDE (FoodDrinkEurope), wordt het voedsel toonaangevende werkgelegenheid op Europees niveau, wat neerkomt op 15% van het werk en gefactureerd tot 6,8% sinds 2009. Agribusiness gevoel, in toenemende mate, de noodzaak om te innoveren en onderscheiden zich van de concurrentie. Om aan deze vraag gespecialiseerd ingenieurs te bereiken in deze tak van kennis en in staat om te gaan met de uitdagingen van een geglobaliseerde markt en voortdurend in ontwikkeling.

Het curriculum UNEATLANTICO heeft een kennisbasis van wetenschap en techniek tak compleet met andere materialen gericht op de huidige behoeften van de voedingsindustrie; productie van grondstoffen, engineering en voedingstechnologie, en economie, organisatie en management. Daarnaast is de Degree in de ingenieurswetenschappen van de Food and Agricultural Industries opgeleid voor de uitoefening van het gereglementeerde beroep in Agrotechniek specialisatie in Agricultural and Food Industries.

De Europese Universiteit van de Atlantische Oceaan heeft moderne faciliteiten, waaronder technische laboratoria (Biochemie en Fysiologie, Food Science and Food Technology, en Culinaire Technology) waar studenten op grote schaal kunnen ontwikkelen praktische vaardigheden Grade en uitvoeren van transversale projecten zoals die later vinden op de werkvloer.

Carrièremogelijkheden

Wanneer de studies beëindigen, kan de student, om haar werkzaamheden op de volgende gebieden:

  • Beheer en controle van de voedselproductie processen: de verwerking van oliën en vetten, verwerkte groenten en fruit, granen, zuivel, vlees, vis producten, ingeblikt, gefermenteerde levensmiddelen, specerijen, stimulerende middelen, zoetstoffen, nieuwe voedingsmiddelen, etc.
  • Engineering en consulting: ontwerp, de bouw, assemblage, onderzoek en technologische ontwikkeling van machines, apparatuur en procescontrole. Modellering en procesoptimalisatie.
  • Technische Richting: bedrijven en voedingsindustrie alsook technische en marketing marketing.
  • Andere sectoren: accreditatie en certificering van bedrijven, organisaties implementeren en bewaken van de kwaliteit programma's, R & D, bankieren en verzekeringen waardering, en administratie en onderwijs

dubbele Degrees

De student ingeschreven in de mate of Engineering van de Food and Agricultural Industries heeft de mogelijkheid om een ​​double degree in Humane Voeding en Diëtetiek of Science and Food Technology bestuderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Spaans
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Spanje - Santander
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Santander
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan