Internationaal strafrecht

John Jay College of Criminal Justice

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal strafrecht

John Jay College of Criminal Justice

De belangrijkste in het International Criminal Justice introduceert studenten aan de aard en de oorzaak van de criminaliteit op internationaal niveau en de mechanismen voor de preventie en bestrijding. Componenten van het strafrechtelijk systeem die ook geldt voor grensoverschrijdende en internationale misdaad worden onderzocht, evenals de impact van het internationaal recht en de mensenrechten in het aanpakken van misdaden tegen de menselijkheid. De belangrijkste is bedoeld om studenten met de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een loopbaan waarin de globalisering van de criminaliteit een belangrijke rol speelt rusten. Het is ook bedoeld om studenten voor te bereiden voor geavanceerde werk in graduate of professionele school.

Studenten zullen:

  • Krijgen beschrijvende kennis en in staat om de internationale en grensoverschrijdende criminaliteit te definiëren, samen te vatten nationale, bilaterale en multilaterale reacties op dergelijke misdrijven, en zal zijn; beschrijven theorieën voor het begrijpen van misdaad en criminaliteit vanuit een mondiaal en vergelijkend perspectief.
  • Ontwikkelen van analytische vaardigheden om de theorie te gebruiken om empirische ontwikkelingen op het gebied van internationaal strafrecht te interpreteren en uit te leggen, en; kritisch te evalueren het gebruik van theorie en analytische eisen voorgeschoten door anderen.
  • Ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden op verschillende sociaal-wetenschappelijke methoden te gebruiken voor het verzamelen en ordenen van gegevens op het gebied van internationaal strafrecht, en; kritisch evalueren de toepassing daarvan door anderen.
  • Ontwikkelen van schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden om weloverwogen meningen over onderwerpen en ideeën op het gebied van internationaal strafrecht te werken.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - New York City, New York
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates