Internationaal Toeristisch Management - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationaal Toeristisch Management - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Professioneel geaccrediteerd door de Tourism Management Institute, biedt deze cursus de volgende studie trajecten: - BA (Hons) International Tourism Management - BA (Hons) International Tourism & Events management - BA (Hons) International Tourism Marketing Management - BA (Hons) Sport Toerisme beheer

De toeristische sector is een van de grootste industrieën ter wereld en is zowel dynamisch en multi-disciplinair. Het bevat zowel multinationals als kleine schaal lokaal eigendom van bedrijven evenals vele aspecten van de kleinere evenementen en horeca.

Onderwijscentrum

Om u te helpen ontdekken en voor te bereiden op een carrière in deze veelzijdige industrie, de cursussen Tourism Management bieden een mix van de kern kennis die de economische, ecologische en sociale context en de praktijk van het toerisme met een strikt beheer onderbouwing in de loop weerspiegelt. Het is verplicht om een ​​werk-based learning module om uw inzetbaarheid te versterken op het einde van de cursus te mogen volgen.

Tot op heden hebben de studenten stages ondernomen, zowel in het buitenland en in het Verenigd Koninkrijk. Overzeese stages hebben opgenomen Universal Studios, Disney en een scala van Country Clubs in de Verenigde Staten als de Europese plaatsingen bij touroperators zoals Thomas Cook. Binnen het Verenigd Koninkrijk, hebben de studenten gewerkt voor een reeks organisaties zoals de National Trust, de Youth Hostel Association, luchtvaartmaatschappijen en toeristische informatie centra.

Om de module inhoud verder te verbeteren, de cursus is gebaseerd op de expertise van een aantal vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, waaronder Visit Wales, Cardiff Airport en het Millennium Stadium. De cursus team ook vaak regelen bezoeken aan vele lokale toeristische attracties en bestemmingen.

Aanslag

De School of Management assessment strategie voor elke module varieert naar de meest geschikte methode wordt gebruikt om leerresultaten te bereiken zorgen. Een reeks van assessment methoden worden gebruikt, met inbegrip van essays, rapporten, presentaties, case studies, podcasts, films, poster presentaties en examens.

Inzetbaarheid & Carrière

De toeristische sector biedt een breed scala aan carrièremogelijkheden en dus afgestudeerden zijn ze goed geplaatst om leidinggevende posities veilig te stellen in de private, publieke en vrijwillige sector van de toeristische sector, zowel in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Er bestaan ​​mogelijkheden op het gebied van bestemming marketing en planning, de luchthaven en de luchtvaartmaatschappijen, reis-en tour activiteiten, evenementen management, sportmanagement en marketing van nationale en lokale toeristenorganisaties, toeristische attracties management, hospitality bepaling en ontwikkeling van kleine bedrijven (wat mogelijk kan leiden tot zelf -werkgelegenheid). Als gevolg van de focus van het management van de opleiding afgestudeerden kansen bestaan ​​ook in bredere zakelijke gebieden.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)