International Bachelor Econometrie En Operations Research

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Bachelor Econometrie En Operations Research

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Internationale Bachelor Econometrie en Operations Research

Neem het oplossen van puzzels naar het volgende niveau

Een systematische aanpak om uit te leggen, te voorspellen en real-life economische en sociale problemen op te lossen

Heeft u een diepgaande interesse in het ontstaan ​​en de ontplooiing van economische kwesties? Bent u geïnteresseerd in het toepassen van wiskundige en statistische technieken om te helpen bij het beantwoorden economische vraagstukken? Wilt u in staat zijn om te ontwikkelen en gebruik maken van uw eigen modellen te definiëren en de werkelijkheid systematisch uit te leggen? Ben je gemotiveerd en enthousiast om te studeren met internationale studenten? Als dat zo is, International Bachelor Econometrie en Operations Research met wiskunde, statistiek en economie in de kern is het programma voor u. Het stelt u in staat op complexe vraagstukken, zoals over te nemen:

 • Hoe zal de prijs van energie en grondstoffen te evolueren in de komende jaren?
 • Hoe kunnen wachttijden in ziekenhuizen worden verminderd?
 • Hoe adverteert in online media het best in combinatie met offline media?
 • Hoe kan het openbaar vervoer planning worden verbeterd?

Rotterdam, bakermat van de moderne econometrie

Rotterdam ademt industrie, logistiek, cultuur, architectuur, financiën. Het is ook de plek waar de moderne econometrie zag het licht met de veelgeprezen Econometrisch Instituut, opgericht in 1956. Met deze solide basis, de wereld binnen handbereik en elke gelegenheid om kick-off van een grote carrière, waar anders zou je wilt studeren, maar de Erasmus School of Economics?

Rotterdam Econometrie afgestudeerden de sleutel

Afhankelijk van je specialisatie, zal u graag welkom geheten door zowel internationale bedrijven en instellingen:

 • Beleggingsbanken
 • verzekeringsmaatschappijen
 • Vermogensbeheerbedrijven
 • (Marktonderzoek) adviesbureaus
 • multinationals als Unilever en Procter & Gamble
 • luchtvaartmaatschappijen en vervoersautoriteiten
 • oliemaatschappijen
 • overheidsinstellingen
 • internationale organisaties zoals de OESO en IMF

Wie

International Bachelor Econometrie en Operations Research studenten komen in alle soorten en maten. Ze doen echter hebben een paar dingen gemeen: ze zijn gericht, persistent, hebben een talent voor wiskunde en systematisch in hun benadering. Ze gedijen ook in een internationale omgeving en kan niet genoeg krijgen van het omgaan met complexe vraagstukken te krijgen.

Leerplan

Year One: een divers kick-off in alle opzichten

De International Bachelor Econometrie en Operations Research programma richt zich op de toepassing van wiskundige en statistische technieken om de economische vragen te beantwoorden. Elk academisch jaar is verdeeld in vijf van acht weken blokken met twee of drie gangen per blok. Je eerste jaar cursussen omvatten Wiskunde, statistiek, Micro-economie en macro-economie. U vindt er ook training in het programmeren van computers te ontvangen om te leren op te bouwen en implementeren van wiskundige modellen. Uw eerste ervaring met operationeel onderzoek zal bestaan ​​uit het analyseren en oplossen van optimalisatie problemen door het toepassen van deze wiskundige modellen.

De kleinschaligheid pedagogische aanpak aan de Erasmus School of Economics, met onderwijsgroepen kleiner dan 35 studenten, zorgt voor de nodige individuele aandacht en intensieve begeleiding. Tijdens veel van de praktische opdrachten, werk je in groepjes van ongeveer vier studenten.

Jaar twee en drie: een actuele en praktijkgerichte aanpak

Tijdens het tweede jaar van de Econometrie en Operations Research u zal zich richten op meer geavanceerde cursussen op verschillende gebieden, zoals wiskunde, statistiek, Econometrie en Bedrijfseconomie. U zult uw tijd even tussen theorie en praktijk te verdelen; in kleine groepen voor lezingen en opdrachten.

Het derde jaar biedt u veel keuzes. Enerzijds krijg je een minor (keuzevakken binnen of buiten het gebied van de economie, zoals de wet of Psychology) of u kunt ervoor kiezen om in het buitenland te studeren aan een partneruniversiteit. In de tweede helft van het jaar, zal u ervoor kiezen zich te specialiseren in een van de volgende vier majors en naar voren als een gerichte afgestudeerde:

 • Econometrie
 • Quantitative Logistics
 • Kwantitatieve Financiën
 • kwantitatieve Marketing

Uw grote bestaat uit twee specialisatie cursussen en een seminar. U zult uw programma compleet met een bachelor thesis.

Getuigenissen

Cynthia Yang

erasmustestimonial01

Ik herinner me dat we net begonnen met het leren van wiskunde op de middelbare school. Ik was een van de velen die de leraar ondervraagd over het doel van deze abstracte cijfers en symbolen. Jaren later, werd ik me bewust van de vele manieren om het toepassen van wiskunde tot de economie. Na een bezoek aan verschillende universiteiten heb ik besloten om Econometrie studeren aan de Erasmus School of Economics (ESE), en ik ben echt blij dat ik dat gedaan heb!

Econometrics is een heel uitdagend, maar toch de moeite waard programma. Als je merkt dat je geniet van de wiskunde en de interesse in de economie, zou dit de perfecte studie voor jou! Bovendien ESE biedt een internationaal programma met een zo multiculturele klas. U zult collega's uit alle hoeken van de wereld en dit creëert de mogelijkheid om kennis met verschillende culturen te leren kennen terwijl samen studeren.

Naast studeren, kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten. Als Rotterdam is een bruisende stad, biedt verschillende manieren om een ​​geweldige student leven te creëren. Naast FAECTOR, de studievereniging voor studenten Econometrie in Rotterdam, er zijn vele studentenverenigingen u kunt deelnemen, variërend van sport tot de voorraden. Je zult mensen uit verschillende omgevingen, misschien met gemeenschappelijke belangen, en voor je het weet zult u zich thuis voelen!

Krishna Vyas

erasmustestimonial02

Ik ben zeer gepassioneerd geweest over wiskunde voor zo lang als ik me herinner. Het was aan het eind van mijn tijd op de middelbare school dat ik besefte dat ik vooral genoten van de toepassing ervan in gebieden zoals natuurkunde en econometrie. Na zorgvuldige overweging, heb ik gekozen om Econometrie en Operations Research bestuderen als gevolg van de uiteenlopende aard van de opleiding, die het mogelijk maakt studenten om een ​​baan in talloze disciplines waarbij wiskunde na te streven. Ik heb geen enkele spijt.

Tijdens mijn studies, besefte ik dat mijn grootste interesse legt binnen statistiek en kansrekening, die verrassend contra-intuïtief resultaten, zoals de oplossing van het beroemde driedeurenprobleem onthullen. In het eerste jaar was ik vooral gericht op het wennen aan het universitaire leven. Ik snel echter vastgesteld dat Erasmus Universiteit ontvangen verschillende manieren te ontwikkelen en daag me Behalve de studies. Het was in mijn tweede jaar dat ik besloot om gebruik te maken van deze mogelijkheden te maken door steeds een onderwijsassistent en de toetreding tot de Education Committee. Ik koos ook voor het Erasmus Honours Programme om verschillende andere disciplines ervaren na te streven.

Ik zou iedere student aanraden om zich te ontwikkelen naast hun opleiding door optimaal gebruik van alle mogelijkheden Erasmus School of Economics biedt. Uw tijd op de universiteit is niet alleen maar over studeren, het gaat om uitdagende jezelf op een manier die je nog nooit eerder gedaan. Denk eraan: een gladde zee nooit een ervaren zeeman gemaakt.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op August 27, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,006 EUR
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Jaarlijkse vergoeding voor EER / EU-studenten; € 8.900 jaarlijks bedrag voor niet-EER / EU studenten