International Bachelor Economics and Business Economics

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Bachelor Economics and Business Economics

Erasmus School of Economics - Erasmus University Rotterdam

Internationale Bachelor Economie en Bedrijfseconomie

Een veelheid van mondiale vraagstukken voor u aan te pakken

Het verwerven van de analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden om de wereldwijde economische kwesties met succes aan te pakken

Doe internationale kwesties met betrekking tot economie en bedrijfskunde hebben uw aandacht? Doe onderwerpen zoals de ontwikkeling van de Chinese economie een beroep op u? Ben je zeer gemotiveerd en enthousiast om te studeren met internationale studenten? Dan is de International Bachelor Economics and Business Economics programma van keuze. Waarbij de focus op mondiale kwesties die u zal ontwikkelen de analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden die nodig zijn om te helpen bij het beantwoorden van vragen als:

 • Hoe zullen de veranderingen in de werkloosheidscijfers invloed op de consumentenbestedingen?
 • Wat kan er gedaan worden om een ​​nieuwe 'Eurozone crisis' te voorkomen?
 • Hoe zal de ongelijke verdeling van de rijkdom invloed op toekomstige economische groei?
 • Zal de Chinese groei van de invoer blijven versnellen ten opzichte van de export?

Pave uw weg naar succes in Rotterdam

Rotterdam is een stad met een besmettelijke internationale sfeer en het hart van de Nederlandse economie. Hier wordt u gegeven door de beste en studeren met studenten van over de hele wereld. Studenten, die genieten van zijn intellectueel uitgedaagd, sociaal en persoonlijk. Een blik op de skyline van Rotterdam is alles wat nodig is om te weten dat de Erasmus School of Economics is waar een internationale carrière te beginnen.

Carrière

Mede afhankelijk van je specialisatie onderwerpen, kunt u een succesvolle carrière in gebieden zoals hebben:

 • bankieren
 • accountancy
 • Fiscaal advies
 • Onderzoek
 • handel en zakelijke

Maar je vindt ook tal van Rotterdamse economen in meer generalistische functies op academisch niveau, bijvoorbeeld:

 • beurs analisten
 • ondernemers
 • belastinginspecteurs
 • HR-managers
 • sales en marketing managers
 • politici
 • wetenschapsjournalisten

Leerplan

Year One: de basis te leggen

The International Bachelor, Economie en Bedrijfseconomie programma richt zich op de wereldwijde kwesties in verband met de economie en het bedrijfsleven. Je eerste jaar is verdeeld in vijf blokken van acht weken. Elk blok bestaat uit drie gangen: een economie cursus, een cursus bedrijfseconomie en één of meer steun cursus (sen) of training zal worden aangeboden.

Onderwerpen variëren van marketing tot de wiskunde en boekhoudkundige organisatie en strategie. In afzonderlijke sessies, geleid door een student mentor, zul je je vaardigheden te trainen in het bestuderen, presentatie, schrijven en debatteren

Tweede en derde jaar: het toevoegen van breedte en diepte aan kennis, vaardigheden en ervaring

Uw tweede jaar, wordt opnieuw opgebouwd rond drie disciplines. Je kunt je kennis van de onderwerpen die in het eerste jaar te verdiepen. U zult ook kennis met een aantal nieuwe onderwerpen zoals internationale economie, financiën en economie van het ouder worden. Niet alleen in theorie: alle cursussen bestaan ​​uit lezingen en opdrachten in kleinschalige werkgroepen.

In je derde en laatste jaar, zoals ze zeggen, de keuze is aan jou. U zult kies je grote en hebben de kans om meer breedte om je studie toe te voegen door het hebben van keuzevakken en het kiezen van een minderjarige. Nu is ook de tijd om uw ervaring te verrijken en te ondernemen een stage of deelnemen aan een uitwisselingsprogramma in een van onze vele partner universiteiten in het buitenland.

Economie en Bedrijfseconomie

Amin Noori

testimonial03

Economie is altijd al een passie van mij geweest, en na mijn tweede gap jaar van de middelbare school, ik was klaar voor een nieuwe en spannende reis.

IBEB heeft me toegestaan ​​om echt kijken naar alledaagse gebeurtenissen in een meer rationele zin. Frequent herinneringen aan hoe belangrijk macro en micro-economie zijn, is te vinden in alle delen van de dag-tot-dag leven. Dit is wat echt interesseert me en wat me aangetrokken tot dit onderwerp.

Het afgelopen jaar, wilde ik meer bezig met de internationale gemeenschap aan de Erasmus Universiteit te krijgen. Daarom, na het aanbrengen van, ik bereikte de positie van vice-president bij ESN. Het is een zeer bevredigend jaar geweest, het organiseren van evenementen en het creëren van een gastvrije omgeving voor internationale studenten tijdens hun verblijf in Nederland.

Mijn tijd tot nu toe aan de Erasmus School of Economics is verbluffend. Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en probeerde dingen die ik nooit gedacht dat ik zou doen. De gemeente Rotterdam heeft echt mijn thuis weg van huis. De moderne architectuur en de grote internationale sfeer echt mogelijk voor haar om te voldoen aan zijn bijnaam, 'Manhattan aan de Maas' 'Tot slot wil ik erop wijzen dat als onderdeel van de Erasmus School of Economics opent deuren voor vele mogelijkheden. Het is aan u om te gaan en pak ze!

Hrisyana Doytchinova

testimonial04

Bij de beslissing over waar ik mijn studie voort te zetten, werd ik geadviseerd door zowel mijn Economics leraar evenals een vriend om te kiezen voor dit programma.

Ik wilde iets een beetje breder doen zoals op het gebied van Economie is vrij breed op zich. Maar ik was ook op zoek naar een bacheloropleiding waar de cursussen elkaar. IBEB was precies dat! Het bevat Economics and Business Economics cursussen erg goed en ze hebben ook elk voltooien in een harmonische manier.

Bovendien is het onderzoek verdeeld in blokken, zodat je echt goed kunt concentreren op uw onderwerpen elk blok. Dit wil niet zeggen dat het gemakkelijk is anders; IBEB vereist dat je je studie te plannen goed, want het is heel intensief. Maar ik denk dat deze vaardigheid is handig wanneer voortzetting van je studie en in je toekomstige carrière.

Naast de studie zelf, ook ik hou echt van Rotterdam; het is multicultureel, heeft mooie plekken, zoals de Kralingse Plas en biedt vele carrièremogelijkheden.

En als je besluit om hier te studeren, neem mijn advies: naast uiteraard gericht op je studie moet u zeker een fiets te kopen! Ik kan niet meer zonder leven en het wordt me overal uit Den Haag naar Delft en terug naar Rotterdam!

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
Jaarlijkse vergoeding voor EER / EU-studenten; € 8.900 jaarlijks bedrag voor niet-EER / EU studenten
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Why study Economics and Business Economics in Rotterdam