International Business (BBA)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

International Business (BBA)

Deze 3,5-jarige opleiding heeft tot doel de studenten met de kwalificaties en vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te werken, creatief en effectief in de posities die ervaring in het internationale bedrijfsleven, management, marketing en logistiek. Afgestudeerden zullen gemakkelijk aan te passen aan het werken met mensen uit verschillende landen omdat zij zijn opgeleid om andere zakelijke culturen te begrijpen. De verleende graad is een Bachelor of Business Administration (BBA).

&nbsp

Studie mogelijkheden zijn onder andere Business, Information Technology, Management, Marketing, Logistiek, Cross-Cultural Studies, e-business-, Financie-Management.

&nbsp

&nbsp

Carrièremogelijkheden


BBA is een algemeen erkend diploma en dus
geldig in de internationale arbeidsmarkten.in de snel
internationalisering van zakelijke omgeving de International Business Degree biedt afgestudeerden met een grote diversiteit aan carrièremogelijkheden.

&nbsp

&nbsp

In aanmerking te komen


In aanmerking te komen voor de studie aan UAS (Universiteit van Toegepaste
Wetenschappen) is afhankelijk van het voltooien van de Finse Matriculation examen of het hoger secundair onderzoek, Europees baccalaureaat, internationale baccalaureaat of reifeprüfung onderzoek, de beroepsbekwaamheid van drie jaar of langer in duur, een niet-Finse graad of studies die gelijkwaardig zijn aan deze kwalificaties. alle aanvragers die hebben aangetoond in aanmerking komen, worden uitgenodigd voor het toelatingsexamen.

Laatst bijgewerkt op May 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Lahti University of Applied Sciences (LUAS) is een multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs. De Bachelor 's en Master ' s opleidingen aan de LUAS zijn ontworpen om te beantwoorden aan de vr ... Lees meer

Lahti University of Applied Sciences (LUAS) is een multidisciplinaire instelling voor hoger onderwijs. De Bachelor 's en Master ' s opleidingen aan de LUAS zijn ontworpen om te beantwoorden aan de vraag-en ontwikkelingsbehoeften van het bedrijfsleven en de industrie. Actieve samenwerking met het bedrijfsleven, de industrie en andere organisatie zijn een integraal onderdeel van de studies. &nbsp LUAS is gelegen in het zuiden van Finland, 100 km van de hoofdstad Helsinki. Het is een regionaal expertisecentrum met meer dan 5.000 studenten en circa 250 full-time docenten. Jaarlijks LUAS heeft ook ongeveer 70 part-time leerkrachten van andere academische instellingen, het bedrijfsleven en de industrie.&nbsp Lahti University of Applied Sciences is actief op het gebied van business, design en communicatie, beeldende kunst, muziek en drama, toerisme en gastvrijheid, sociale zorg en gezondheidszorg, technologie en engineering. LUAS heeft meer dan 20 opleidingen met meer dan 40 specialisatie lijnen. Twee Bachelor 's en een Master ' s degree-programma's die volledig in het Engels. &nbsp&nbsp Lahti University of Applied Sciences biedt bachelor 's en Master ' s degree studies op de volgende gebieden: &nbsp Bedrijf Design en Communicatie Technology and Engineering Sociale en gezondheidszorg Toerisme en Hospitality Management Schone Kunsten Muziek en Drama Lees Minder