International Business Administration (top-up) - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Business Administration (top-up) - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Dit is een populaire fast-track 'top up' programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​graad in een academisch jaar te verkrijgen door middel van full-time aanwezigheid.

Het programma heeft tot doel ervoor te zorgen dat de leerlingen krijgen een brede beroepsgerichte gericht beheer van het onderwijs door middel van aanmoediging en ondersteuning bij het ontwikkelen van een scala aan management vaardigheden en kerncompetenties aan een carrière in het management van belang.

Cursus Inhoud

Het programma bestaat uit core modules die een scala van onderwerpen, zoals strategie, culturele diversiteit, human resource management, marketing en financiën bieden: Strategic Management; International Business & Culturele Diversiteit; internationaal en vergelijkend HRM; International en Global Marketing; Financieel Management voor Managers.

Terwijl het bereik van de modules te ontwikkelen kennis en inzicht in een heel scala van key management gebieden, worden de studenten gestimuleerd en ondersteund om hoger niveau oplossen van problemen, conceptuele analyse en de belangrijkste vaardigheden door middel van gericht lezen en het onderzoek dat hun leren te consolideren bereikt door middel van hoorcolleges, seminaries ontwikkelen, tutorials en workshops.

Studenten zijn verplicht om 120 studiepunten van geleerd modules te ondernemen binnen een academiejaar.

Aanslag

Elke module heeft zijn eigen doel, de doelstellingen, eindtermen en de methoden van levering en evaluatie. Assessments kunnen dus de vorm van de beoordeelde schriftelijke papers / essays / rapporten, mondelinge presentaties, groeps-en individuele onderzoeksprojecten, reflecterende papers, case studies en open / gesloten boek examens.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
1 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)