International Business And Management Studies, Bachelor In De Bussin

HZ University of Applied Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

International Business And Management Studies, Bachelor In De Bussin

HZ University of Applied Sciences

International Business and Management Studies, Bachelor of Bussiness Administration

Met International Business and Management Studies (IBMS) verwerf je technieken en vaardigheden op het gebied van bedrijfskunde, management, marketing en verkoop, en financieel beheer in een internationale setting. U heeft collega-studenten van over de hele wereld, en zal in staat zijn om in een ander land te studeren voor zes maanden.


Door de toenemende globalisering, is de vraag naar internationaal georiënteerde, algemene managers ook toegenomen. De afgestudeerde IBMS student heeft de potentie om een carrière in het internationale bedrijfsleven te ontwikkelen. De beginnend beroepsbeoefenaar moet overtuigingskracht, inlevingsvermogen en sociale vaardigheden te gebruiken om samen te werken met deskundigen op verschillende disciplines.Brede kennis van organisaties, het bedrijfsleven en de internationale handel plaatst de IBMS afgestudeerd als onderhandelaar op management niveau, zowel intern als extern.

&nbsp

Focus


IBMS richt zich op het vermogen op te bouwen en onderhouden van een uitgebreid internationaal netwerk, de toepassing van voldoende kennis en vaardigheden op het gebied van Marketing, Management en Financiële Directies. Het programma benadrukt de juiste persoonlijke houding in interculturele relaties en internationale handel.

&nbsp


Accreditatie


Het systeem van accreditatie in het hoger onderwijs is bedoeld om te garanderen dat de lesprogramma's aan de hoogste normen te voldoen. Aangezien alle geaccrediteerde programma's van de hogescholen, wordt dit programma officieel erkend.Het is opgenomen in het Centraal Register Opleidingen Hoger Onderwijs (CROHO) en geaccrediteerd door de NVAO (in het Nederlands: English-Vlaamse Accreditatieorganisatie), die de Accreditatie Organisatie van Nederland en Vlaanderen.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Locations
Nederlanden - Vlissingen
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Nederlanden - Vlissingen
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan