International Class / 3e jaar van DN MADE

Algemeen

Beschrijving van opleiding

International Class / 3e jaar DN MADE

Het DN MADE, National Diploma in Fine Arts, Crafts and Design is een door de staat gecontroleerde graad en leidt tot de toekenning van een bachelordiploma na drie jaar studie.

Onze 3 internationale DN MADE-programma's verwelkomen Franse en internationale studenten van verschillende nationaliteiten die een Franse bachelordiploma willen behalen tijdens het derde en laatste jaar van bachelorstudies.

Het doel is ook om studenten van onze partnerscholen te verwelkomen voor een academisch uitwisselingssemester.

Studenten van over de hele wereld die minimaal twee jaar hebben afgerond in ruimtelijk, interieur, product, interactieontwerp of UI / UX-ontwerp komen in aanmerking om te solliciteren.

140671_CampusF_Label_Bienv_3Etoil.jpg

L'École De Design Nantes Atlantique ontving het label "Bienvenue en France" met de maximale score van drie sterren door Campus
Frankrijk. Dit label toont de toewijding en kwaliteit van de instelling bij het verwelkomen van internationale studenten.

140673_RID.jpg

De studenten worden georganiseerd in drie programma's, afhankelijk van hun eerdere studies:

3e jaar International Class / DN MADE Digital Media Design

Het Digital Media Design-programma biedt, via een conceptie waarin de gebruikers centraal staan, diensten op het gebied van digitale interactieve media (web, interactieve terminals, video, animatie, infografie).
De afronding van dit 3e jaars programma leidt tot het behalen van DN MADE, Major in Digital Design, Interface Design en Digital Media Specialty met een minor in Graphic Design.

3e jaar International Class / DN MADE Industrial Products

Deze benadering is gericht op de industriële dimensie van design. Vanuit de industriële expertise, het ontwerp van producten gemaakt om de gebruikers, hun omgeving en hun verwachtingen te dienen.
De afronding van dit 3e jaars programma leidt tot het behalen van DN MADE, Major in Object Design, Industrial Product Design Specialty met een minor Materials

3e jaar International Class / DN MADE Retail & Interior Design

Dit programma richt zich op alle permanente ruimtes (commerciële architectuur, interieurarchitectuur, openbare ruimte, etc.) en tijdelijke ruimtes (scenografie, evenementen, etc.) met een gebruikersgerichte benadering.
De afronding van dit 3e jaars programma leidt tot het behalen van DN MADE, Major in Space Design, Residentiële architectuur en detailhandel, met een minor Object.

Laatst bijgewerkt op sep 2020

Over de school

Partner of the Chamber of Commerce and Industry of Nantes, L’École de design Nantes Atlantique is a private institution for higher education dedicated to design professions, in association with l’Univ ... Lees meer

Partner of the Chamber of Commerce and Industry of Nantes, L’École de design Nantes Atlantique is a private institution for higher education dedicated to design professions, in association with l’Université de Nantes. Lees Minder
Nantes , São Paulo , Sjanghai , Pune + 3 Meer Minder