International Undergraduate Program (IUP) in Economics

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het International Undergraduate Program in Economics biedt inzicht in de macro- en micro-economische theorieën om economische problemen op te lossen. Daarnaast voorziet het programma studenten van specifieke kennis over ontwikkelingseconomie, bedrijfseconomie, monetaire economie, openbare economie en internationale economie.

Het IUP-curriculum omvat gemeenschapsdienst, een programma van Universitas Gadjah Mada om leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving, met name in onderontwikkelde regio's. De community service helpt studenten hun probleemoplossende en teamwerkvaardigheden aan te scherpen.

Naast het voorbereiden van de afgestudeerden die klaar zijn om een belangrijke rol te spelen op de wereldmarkt, stelt IUP eisen om de internationale academische blootstelling van studenten te verbreden. Om Sarjana (Bachelor) te behalen, moeten ze ten minste één van de internationale Academische Exposities ervaren, namelijk: double degree-programma, uitwisselingsprogramma voor studenten, of kort academisch programma.

Waarom kiezen voor FEB UGM?

FEB UGM is de enige zakelijke school die AACSB heeft verdiend. AACSB verdienen betekent een breder internationaal netwerk openen bij de beste school van het bedrijfsleven ter wereld.

FEB UGM heeft ongeveer 5.500 studenten en wordt ondersteund door meer dan 200 faculteiten en professionele medewerkers. Het biedt opleidingen, variërend van niet-gegradueerde, masterm tot doctoraal niveau.

Toelatingseisen

  1. Senior High School (SMU) of gelijkwaardig (afgestudeerden van 2019, 2018, 2017).
  2. High School afstudeercertificaat SAT / A-niveau / Internationaal baccalaureaat of gelijkwaardig certificaat
  3. ID-kaart (SIM / KTP / paspoort / studentenkaart)
  4. Gekleurde foto met witte achtergrond
  5. Certificaat van onderscheidingen (indien aanwezig)

Toelatingsprocedures

  1. Meld u aan voor een toepassingsaccount.
  2. Vul het online aanvraagformulier in en upload de benodigde documenten (minimaal 150 kB en maximaal 200 kB).
  3. Betaal een niet-restitueerbare aanvraagvergoeding via het Multi-Payment System van Bank Mandiri, BNI, BRI, BSM of BTN zoals gevraagd.
  4. Toelatingskaart kan op de dag worden afgedrukt zoals vermeld in uw toepassingsaccount.

Leerresultaten van studenten

De afgestudeerden zijn bereid om problemen te onderzoeken en probleemoplossende analyses uit te voeren in het wereldwijde bedrijfsleven en de economie, met nadruk op ethiek en lokale waarden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila.

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited