International Undergraduate Program (IUP) in de biologie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Faculteit Biologie UGM streeft naar kwalitatief hoogstaand onderwijs. Als een van de 18 faculteiten in UGM heeft de Faculteit Biologie een visie die de visie van de universiteit ondersteunt om het leren in het hoger onderwijs te verbeteren, wat leidt tot een universiteit van wereldklasse. In lijn met haar missie om superieure en competitieve undergraduate te produceren op internationaal niveau en aangezien Undergraduate Program in Biology Faculty of Biology UGM internationaal erkend is door ASIIN, evenals om te voorzien in de groeiende marktvraag naar internationaal georiënteerde afgestudeerden in tropische biologie, Faculteit Biologie heeft tot doel een International Undergraduate Program (IUP) op te zetten. De oprichting van IUP Biology zal naar verwachting ook het portfolio van de Faculteit Biologie uitbreiden als aanbieder van kwalitatief hoogstaande en internationaal concurrerende onderwijsprogramma's en als een motor voor de ontwikkeling van infrastructuur in de Faculteit Biologie.

IUP Biology is ontwikkeld als een integraal onderdeel van het Undergraduate Program of Biology, Faculty of Biology UGM. IUP Biology zal Outcome-Based Education (OBE) adopteren om de kwaliteit van het onderwijs te waarborgen. De uitkomsten van het International Undergraduate Programme zijn geformuleerd in overeenstemming met de universitaire visie en facultaire visies en missies. Afgestudeerden van IUP Biology zullen over de mogelijkheid beschikken om elk carrièrepad in de biologie voort te zetten, met name in de tropische biologie. IUP Biology biedt 3 majors aan, zijnde: Environmental Biology and Biodiversity, Functional Biology and Development, en Molecular Biology and Biotechnology. IUP Biology kan in 7 semesters worden voltooid met een totaal van 144 tot 148 credits. Bovendien krijgen de studenten de kans om internationale bekendheid te krijgen door middel van stage, buitenschools, thesisonderzoek, gezamenlijk toezicht en duale diplomering van internationale partners (bijv. Tun Hussein Onn University (Maleisië), Tunku Abdurahman University (Maleisië), Tunghai University (Taiwan) , National Central University (Taiwan), Yamagata University (Japan), Nagoya University (Japan) en Australian National University (Australië) .Tijdens de programma's worden studenten uitgedaagd door verschillende activiteiten zoals lezingen, seminars, projecten, praktisch werk, zelfstudie en examens.

De IUP Biology wordt ondersteund met comfortabele klaslokalen, laboratoria met up-to-date apparatuur, arboretum, kas, dierenverblijf, biologiemuseum, veldstations en een bibliotheek met steeds groter wordende digitale en niet-digitale collecties. IUP Biology zal ook worden ondersteund door internationaal opgeleide facultaire medewerkers van de Faculteit Biologie en andere faculteiten in UGM.

Waarom wij?

 1. UGM is de beste universiteit in Indonesië.
  Bovendien is de UGM van de faculteit biologie gekozen als het beste biologieprogramma van Indonesië door QS World University Ranking in 2017. De professoren in IUP-Biologie UGM zijn de beste experts in hun vakgebied.
 2. Internationaal erkend.
  Ons curriculum is internationaal gecertificeerd door AUN-QA (ASEAN University Network-Quality Assurance) en internationaal geaccrediteerd door ASIIN (Accreditatiebureau voor opleidingen in techniek, informatica, natuurwetenschappen en wiskunde).
 3. Leuke klassen.
  Klassen van IUP Biologie UGM worden in het Engels afgeleverd. Wij verzekeren u dat u het leuk vindt om met ons te studeren.
 4. Lab werkt en Field Works.
  Je zult niet alleen leuke lessen krijgen, maar je vaardigheden zullen ook worden gevoed via laboratoriumwerken en veldwerken.
 5. Internationale blootstelling.
  IUP Biology UGM zorgt ervoor dat u internationale bekendheid krijgt door internationale professoren uit te nodigen, stage te lopen, onderzoek te doen en gezamenlijk toezicht te houden met onze internationale partners.
 6. Hechte Alumnae.
  Faculteit voor biologie heeft meer dan 1 miljoen alumni die op zoveel niveaus en soorten werkterrein werken. Deze hechte alumnus zal ervoor zorgen dat je overal in Indonesië en zelfs in het buitenland welkom bent.

Toelatingseisen

 1. Senior High School (SMU) of gelijkwaardig (afgestudeerden van 2019, 2018, 2017).
 2. Kwalificatie op A-niveau, IB-kwalificatie of gelijk aan Indonesische middelbare schoolkwalificatie.

Toelatingsprocedures

 1. Meld u aan voor een toepassingsaccount.
 2. Vul het online aanvraagformulier in en upload de benodigde documenten (minimaal 150 kb en maximaal 200 kb).
 3. Betaal niet-terugbetaalbare aanvraagkosten via Multi-Payment System van Bank Mandiri, BNI, BNI Syariah, BRI, BTN, BPD DIY, CIMB NIAGA, dan Bank Syariah Mandiri (BSM) zoals gevraagd.
 4. Toelatingskaart kan op de dag worden afgedrukt zoals vermeld in uw toepassingsaccount.

Carriere vooruitzichten

 1. Onderzoekwetenschapper
 2. Bioloog
 3. ecologist
 4. Ambtenaar voor natuurbescherming
 5. Biotechnologist
 6. Forensisch onderzoeker
 7. Overheidsfuncties
 8. Wetenschapsschrijver
 9. Leraar
 10. Bioentrepreneur
 11. Docent in het hoger onderwijs
 12. zeebioloog
 13. Microbioloog
 14. Nanotechnoloog
 15. Wetenschappelijke laboratoriumtechnicus
 16. Bodemwetenschapper
 17. Het lesgeven in een laboratoriumtechnicus
Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila.

Considered one of the oldest universities in Indonesia, Universitas Gadjah Mada serves as a pillar of educational awakening in Indonesia and purports to be a defender and disseminator of Pancasila. Lees Minder