Internationale BBA

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

2 jaar in Frankrijk, 2 jaar in het buitenland

Internationaal BBA is het internationale bachelorprogramma van Kedge Business School en biedt studenten minimaal 2 jaar in het buitenland en 1 jaar professionele ervaring.

Met zijn 120 uitstekende academische partners en verschillende tracks, maakt dit programma het voor u mogelijk om een echt mondiaal kaliber te ontwikkelen.

Je ontwikkelt een sterk CV dat internationale en multiculturele recruiters zal aantrekken en tegemoet komt aan de groeiende behoefte aan internationale kandidaten in het bedrijfsleven.

Marseille Campus:

De Luminy-campus ligt in het nationale park Calanques en biedt moderne architectuur in een natuurlijke omgeving. Het ligt op 20 minuten met de bus van het stadscentrum en op enkele kilometers van Cassis. Marseille is een van de zonnigste steden van Frankrijk met zijn 300 dagen zon per jaar. De Luminy-campus beslaat bijna 15.000 m² en biedt de meest innovatieve faciliteiten en onderwijsmateriaal.

Waarom kiezen voor dit programma?

Het meest internationale vierjarige hoger onderwijsprogramma in Frankrijk

 • 2 jaar in het buitenland vereist: academische uitwisseling en stage;
 • 120 partneruniversiteiten en 12 opties voor dubbele graden;
 • De keuze van de academische baan in jaar 2 (gespecialiseerde tracks).
 • Chinees nummer:
  • gespecialiseerde cursussen in Business in China
  • een vertrek in een van onze Chinese partners gegarandeerd het volgende jaar
 • De keuze van het internationale pad (continent, land, universiteiten, dubbele graad) voor jaar 3 en 4.
 • Multiculturele jaargroepen: 1/3 van de studenten is internationaal;
 • Volledig Engels nummer beschikbaar vanaf het eerste jaar.

Professionele ontwikkeling

 • Een stage van zes maanden in jaar 2 (in Frankrijk of in het buitenland);
 • Een zes maanden durende internationale stage is verplicht in het laatste jaar.

4 specialisaties beschikbaar

 • Chinees spoor;
 • Merkmanagement;
 • Web Digital Strategie;
 • Financiële handel.

Beurzen

Bij KEDGE zijn wij er rotsvast van overtuigd dat financieringskwesties studenten niet mogen beletten toegang te krijgen tot de cursus van hun keuze.

We erkennen dat het behalen van een diploma zowel motivatie vereist als een persoonlijk en financieel engagement. Om je te helpen je eigen weg naar je droomcarrière te creëren, biedt de school een reeks beurzen aan ambitieuze en getalenteerde internationale studenten.

Wie kan een studiebeurs aanvragen?

Alleen niet-Franse studenten die solliciteren op onze internationale BBA, onze gespecialiseerde masteropleiding en onze masteropleiding Management Grande Ecole-programma's komen in aanmerking voor die beurzen. Uitwisselingsstudenten komen niet in aanmerking voor deze beurzen.

Early Bird Scholarship

Aanvragen die tijdens de Early Bird-kortingsperiode zijn ontvangen, krijgen automatisch een korting van 10% op het collegegeld . Om in aanmerking te komen, moeten studenten alle vereiste documenten voor hun aanvraag tot 28 februari 2019 indienen op join.kedge.edu.

Terwijl vroege vogels kortingen kunnen worden gecumuleerd met op verdiensten gebaseerde beurzen.

Verdienste beurzen

Academisch begaafde studenten kunnen een aanvraag indienen voor op verdiensten gebaseerde beurzen: de Achievement Scholarship of de Academic Excellence Scholarship . Om hun aanvragen te ondersteunen, moeten de kandidaten voor verdienste studiebeurzen een motivatieoverzicht en het bewijs van hun academische prestaties leveren.

Beide Merit Scholarships zijn toegewijd aan uitzonderlijk getalenteerde studenten. Uw aanvraag wordt beoordeeld op twee criteria: het cijfer dat is behaald tijdens uw interview met ons academische team en het interview en het academisch dossier (GPA, GMAT, GRE, etc.).

Om hun sollicitaties te ondersteunen, wordt van de studenten verwacht dat zij een motivatie-verklaring en elk bewijs van academische excellentie of extra-leerplanprestaties leveren.

Achievement Scholarship

15% korting op het collegegeld

Academic Excellence Scholarship

20% korting op het lesgeld

De op verdiensten gebaseerde beurzen zijn niet-cumulatief (dat wil zeggen dat er slechts één verdienste-beurs kan worden toegekend per student) maar kan cumulatief zijn met Early Bird Scholarship tot 28 februari 2019.

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Lees meer

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Lees Minder
Bordeaux , Marseille , Parijs , Toulon , Sjanghai , Dakar + 5 Meer Minder

Accreditaties