Internationale bachelor arts en cultuur studies

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale bachelor arts en cultuur studies

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School

Internationale bachelor arts en cultuur studies

Waarom studie Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit?

Je hebt een passie voor kunst en cultuur. U bent misschien niet een kunstenaar zelf, maar willen weten wat er achter de schermen van de kunstwereld. Kunst en Cultuurwetenschappen in Rotterdam is uniek vanwege haar veelzijdige benadering van kunst en cultuur. Afwisselend een sociologische en economische visie, zult u bestuderen hoe kunst wordt geproduceerd en hoe het wordt gepresenteerd door partijen zoals theaters, musea en festivals. Bovendien, je wilt weten hoe het wordt gewaardeerd door het publiek. Met deze bachelor zul je in staat om de mechanismen van de kunstwereld te analyseren in een bredere context.

Leerplan

We bestuderen het bedrijf van cultuur. Deze internationale bachelor biedt een unieke benadering van de wereld van kunst en cultuur. In de loop van onze driejarige programma, zult u een grondig begrip van hoe de culturele sector is georganiseerd te verwerven, en krijgen inzicht in de sociaal-economische en politieke context die het mogelijk maken de kunsten te bloeien. De hedendaagse culturele landschap vereist creatieve professionals met analytische vaardigheden en diepgaande kennis van het cultuurbeleid, kunstonderwijs, kunstmarkten, publiek, erfgoed, culturele organisaties, creatieve industrie en ondernemerschap waarin je wordt opgeleid.

Carrièremogelijkheden

De internationale Bachelor Kunst en Cultuurwetenschappen (IBACS) opent een breed scala aan professionele en academische mogelijkheden. Als IBACS afgestudeerde, zult u in staat om met de kunstenaars zelf, alsmede de economische en commerciële spelers in het veld. Verder heb je goed ontwikkelde analytische vaardigheden, ervaring in het schrijven en uitvoeren van onderzoek en je zult in staat zijn de problemen vanuit verschillende invalshoeken zijn. Dit zijn allemaal vaardigheden die werkgevers over het algemeen waarderen. Afgestudeerden werken regelmatig voor musea en festivals, modehuizen, theatergezelschappen, PR-bureaus, sponsoring organisaties, overheidsinstellingen of mediabedrijven.

Programma-informatie

Studierichting: Kunst, Cultuur, Media, Geesteswetenschappen, Economie, Sociologie, Sociale Wetenschappen

Steekwoorden: Het bedrijf van cultuur in een mondiaal perspectief - cultuurbeleid, kunstonderwijs, kunstmarkten, publiek, erfgoed, culturele organisaties, creatieve industrie, ondernemerschap.

Kwalificatie: Bachelor of Arts (BA)

Duur: 3 jaar = 36 maanden full-time

Cursusbelasting: 180 ECTS-credits = 60 ECTS studiepunten per jaar, 1 ECTS = 28 uur

Voertaal: Volledig geleerd in het Engels

Ranking Erasmus Universiteit Rotterdam Times Higher Education ranking # 69 Centrum voor World University Rankings (CWUR) # 2 in Nederland, # 91 wereldwijd

Na het afstuderen

Onze MA programma's Kunst, cultuur & maatschappij; Cultural Economics & Entrepreneurship; Research MA in Sociologie van Cultuur, Media en de Kunsten en de MA Media Studies zijn toegankelijk na het voltooien van de BA. Of je de arbeidsmarkt direct invoeren met welldeveloped analytische vaardigheden, ervaring in het schrijven en onderzoek. Verder vindt u in staat zijn de kwesties in verband met het bedrijf van cultuur.

Bestemmingsinformatie

Nederland: 17 miljoen inwoners, 200 verschillende nationaliteiten

Rotterdam: 625.000 inwoners, 175 verschillende nationaliteiten, 80% spreekt Engels

Erasmus Universiteit Rotterdam: 28.047 studenten, 114 verschillende nationaliteiten

Universiteits leven

Inrichting

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een breed scala van campus faciliteiten en diensten, variërend van de sport-gebouw aan de Taal- & Trainingscentrum, alsmede huisvesting, catering, computer kamers, copyshops, een bank, een kapper, een gebedsruimte en een aantal bibliotheken . Een arts en tandarts in de buurt.

activiteiten

Studenten kunnen deelnemen aan een aantal activiteiten gedurende het hele jaar, zoals borrels, studiereizen, muziek sessies, lezingen en cursussen georganiseerd door verschillende (studenten) verenigingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

studiebegeleiding

In het eerste jaar van het programma maak je deel uit van een mentor groep geleid door tweede of derde jaar studenten, waardoor een vlotte start te zijn. U kunt uw student-adviseur te raadplegen als u vragen hebt over de opleiding, je eigen studieplanning of persoonlijke omstandigheden om je studie relevant.

Faculteit Communicatie en Media

Toelating en aanvraag

Toepassingsdatum: 1 mei 2018

PRAKTISCHE INFORMATIE

Collegegeld:

€ 2.060 voor EER-studenten, € 6.100 voor niet-EER-studenten

behuizing:

€ 500- € 600 per maand. Zowel verharde als onverharde -campus studentenhuisvesting is off Ered. Studenten zal worden bijgestaan ​​door de universiteit nd geschikte huisvesting fi.

Ziektekostenverzekering:

Het is verplicht Nederlands recht van toepassing op de ziektekostenverzekering (± 55 € per maand) te hebben.

Bijkomende kosten:

Flight (s) en / of reizen, boeken en materialen, persoonlijke uitgaven en zakgeld zijn niet inbegrepen in het collegegeld.

Visa / Verblijfsvergunning:

Een visum en / of verblijfsvergunning nodig is voor studenten van buiten de EER. Studenten zal worden bijgestaan ​​door de universiteit om een ​​visum en / of verblijfsvergunning te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
€ 2.060 per jaar voor EER-studenten en € 6.100 voor niet-EER-studenten.
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan