Internationale bachelor geschiedenis

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale bachelor geschiedenis

Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam

Internationale bachelor geschiedenis

Een veelzijdige benadering van de geschiedenis

Waarom geschiedenis? Je hebt een passie voor geschiedenis. Het verleden fascineert je. U bent ook van overtuigd dat historisch inzicht helpt om de huidige maatschappelijke ontwikkelingen in Nederland en in de wereld te begrijpen. Waarom aan de Erasmus Universiteit? Omdat Rotterdam is uniek in is veelzijdige benadering van de geschiedenis van verschillende wetenschappelijke disciplines. Wij richten ons op de economische, sociale, politieke en culturele perspectieven.

Leerplan

Dit driejarige programma neemt een unieke benadering door te focussen op hoe de geschiedenis vormen de hedendaagse samenlevingen en de internationale betrekkingen. Moderne geschiedenis sinds de 18e eeuw is de kern van het programma. Globalisering is een belangrijk aspect van deze moderne geschiedenis, omdat het ons stimuleert te traceren en te reflecteren op de veranderingen in de economie, de samenleving en de cultuur, zowel binnen als buiten de landsgrenzen.

U zich richten op thema's zoals de groei van de belangrijkste havens, ongelijkheid in de wereld, populaire toepassingen van de geschiedenis (bv in video games), trends in de mode-industrie en de geschiedenis van de internationale betrekkingen.

Loopbaanperspectieven

Mensen zijn op zoek naar informatie om de sociale veranderingen te begrijpen: ze zoeken naar informatie op basis van gebeurtenissen in het verleden, maar zijn ook op zoek naar nieuwe bronnen om zichzelf en hun identiteit uit te leggen. Specialisten die zinvol kan koppelen het verleden, heden en toekomst zal van onschatbare waarde zijn. Overheden, bedrijven en de culturele sector nodig historici die deze koppelingen kunnen identificeren. Als Geschiedenis afgestudeerd, je bent een van die specialisten.

Programma-informatie

Studierichting: Geschiedenis; Global Processen; Hedendaagse ontwikkelingen in historisch perspectief; Cultuur; Economie; Sociale wetenschappen

Steekwoorden: Geschiedenis en Multidisciplinaire; Internationale relaties; Global History; Zakelijk Geschiedenis; musea; Populaire cultuur; History Education. Small Scale Programme.

Kwalificatie: Bachelor of Arts (BA)

Duur: 3 jaar = 36 maanden full-time

Cursusbelasting: 180 ECTS-credits = 60 ECTScredits per jaar, 1 ECTS = 28 uur

Voertaal: Volledig geleerd in het Engels

Ranking Erasmus Universiteit Rotterdam Times Higher Education ranking # 69 Centrum voor World University Rankings (CWUR) # 2 in Nederland, # 91 wereldwijd

Na het afstuderen: Onze MA Global Geschiedenis en Internationale Betrekkingen is een van de mogelijkheden na het voltooien van de BA. Of je de arbeidsmarkt direct in te voeren met goed ontwikkelde analytische vaardigheden, ervaring in het schrijven en onderzoek.

Erasmus School History

Bestemmingsinformatie

Nederland: 17 miljoen inwoners, 200 verschillende nationaliteiten

Rotterdam: 625.000 inwoners, 175 verschillende nationaliteiten, 80% spreekt Engels

Erasmus Universiteit Rotterdam: 28.047 studenten, 114 verschillende nationaliteiten

Universiteits leven

Voorzieningen: Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een breed scala van campus faciliteiten en diensten, variërend van de sport-gebouw aan de Taal- & Trainingscentrum, alsmede huisvesting, catering, computer kamers, copyshops, een bank, een kapper, een gebedsruimte en een aantal bibliotheken . Een arts en tandarts in de buurt.

ACTIVITEITEN: Studenten kunnen deelnemen aan een aantal activiteiten gedurende het hele jaar, zoals borrels, studiereizen, muziek sessies, lezingen en cursussen georganiseerd door verschillende (studenten) verenigingen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Studiebegeleiding: In het eerste jaar van het programma maak je deel uit van een mentor groep geleid door tweede of derde jaar studenten, waardoor een vlotte start te zijn. U kunt uw student-adviseur te raadplegen als u vragen hebt over de opleiding, je eigen studieplanning of persoonlijke omstandigheden om je studie relevant.

Toelating en aanvraag

Toepassingsdatum: 1 mei 2018

PRAKTISCHE INFORMATIE

Collegegeld:

€ 2.060 voor EER-studenten, € 6.100 voor niet-EER-studenten

behuizing:

€ 500- € 600 per maand. Zowel verharde als onverharde -campus studentenhuisvesting wordt aangeboden. Studenten zal worden bijgestaan ​​door de universiteit om geschikte huisvesting te vinden.

Ziektekostenverzekering:

Het is verplicht in het Nederlands recht om een ​​ziekteverzekering te hebben (± € 65 per maand). Bijkomende kosten: Flight (s) en / of reizen, boeken en materialen, persoonlijke uitgaven en zakgeld zijn niet inbegrepen in het collegegeld.

Visa / Verblijfsvergunning:

Een visum en / of verblijfsvergunning nodig is voor studenten van buiten de EER. Studenten zal worden bijgestaan ​​door de universiteit om een ​​visum en / of verblijfsvergunning te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Erasmus School of History, Culture and Communication - Erasmus University Rotterdam
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,060 EUR
€ 2.060 per jaar voor EER-studenten en € 6.100 voor niet-EER-studenten.
Locations
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan