Lees de Officiële Beschrijving

Op Hult, zal je meer dan leren van de fundamenten van het bedrijfsleven en verdien je Bachelor diploma te doen. Je leert om de wereld anders te zien.

Bij Hult, is onze benadering van het academisch leren op basis van de wetenschap dat de leiders van morgen een globale manier van denken en een ondernemende geest moet hebben. Onze onderscheidende aanpak is ontworpen om zowel te bevorderen, met de nadruk op de studie van het bedrijfsleven in een internationale, real-world context. Hierdoor ontstaat een spannend academische omgeving die voortdurend uitdagen en inspireren.

bbaint01

Wat maakt Hult uniek

De bacheloropleiding bij Hult International Business School is in tegenstelling tot alle andere undergraduate degree kunt u overwegen.

Door mensen, culturen, en innovatieve ideeën uit de hele wereld bij elkaar te brengen, Hult biedt u een unieke wereldwijde en transformerende leerzame ervaring.

Een multicultureel perspectief

In deze internationale, collaboratieve leeromgeving u gebruik maken van de diverse achtergronden en ervaringen van uw collega's en leren om de wereld te zien door middel van een werkelijk wereldwijde lens.

Uw wereldwijde klasgenoten

Elk jaar Hult streeft naar een diverse inkomende klasse inschrijven van over de hele wereld. Op de campus, zult u te ontmoeten en samen te werken met collega-studenten die een breed scala aan ervaringen, perspectieven en interesses.

Je herkent Hult studenten zo snel als je hen te ontmoeten. Ze zijn gepassioneerd, nieuwsgierig, en vastberaden. Ze zijn interessant en aansprekend zijn. En zij niet de menigte te volgen, omdat ze bezig zijn het smeden van hun eigen manier.

Hoewel onze studenten komen uit alle hoeken van de wereld, ze delen hetzelfde DNA:

  • Een belang in de wereld
  • Een open geest
  • Een gedurfde geest
  • Een creatieve intellect
  • Een vindingrijke attitude

Leerplan

Waar u ook kiest om te studeren aan Hult, het enige dat consistent in onze wereldwijde campussen blijft is de kwaliteit en nauwkeurigheid van onze Bachelor of Business Administration curriculum.

Bij Hult, zult u de fundamenten van de global business beheersen, terwijl het hebben van de vrijheid om je passies en krijgen waardevolle real-world ervaring. U zult ook specialiseren door het plukken van een van de vijf Majors om te studeren in de diepte.

Verdien je diploma

Onze undergraduate zakelijke curriculum omvat cursussen in het algemeen onderwijs en Leadership Development, Business Core, keuzevakken, en uw Major - culminerend in een Capstone Project.

U zult 120 credits te verdienen aan uw bachelordiploma te voltooien. Een credit is de basiseenheid voor het meten van graad progressie bij de meeste Amerikaanse universiteiten. Individuele cursussen op Hult zijn over het algemeen de moeite waard 3 credits, en u zult ten minste 30 studiepunten per jaar verdienen.

Hoe kon je afstuderen binnen drie jaar:

  • Verdien tot 12 extra credits per jaar via onze zomerprogramma's.
  • Afhankelijk van de middelbare school-systeem in uw eigen land, kun je je diploma bij Hult met maximaal 30 Advanced Placement credits te starten.
  • Als u in aanmerking komt voor onze academische uitmuntendheid Baan, kunt u extra cursussen tijdens het academiejaar.
  • Als u de overdracht naar Hult van een andere universiteit, kan je tot 60 credits kwalificatie mee te nemen.

Real-world ervaring in het bedrijfsleven

Van hoogwaardige stageplaatsen aan hands-on projecten voor echte klanten, zul je voortdurend uitgedaagd om je klas leren in de praktijk in Hult te zetten.

Je zult relevant krijgen, hands-on ervaring en de ontwikkeling van de communicatieve vaardigheden en mentale weerbaarheid nodig is om te gedijen in de wereldwijde markt van vandaag.

De Academische Excellence spoor

Bij Hult, worden de meest academisch getalenteerde studenten krijgen een scala van prikkels en mogelijkheden voor versnelde mate progressie.

Als u uitstekende resultaten in je eerste jaar van de studie te bereiken, kun je in aanmerking komen voor aanvullende beurs kansen en cursussen exclusief voor academische uitmuntendheid studenten.

De gecombineerde opleiding

Als je academische doel is om een ​​Master graad na te streven, onze flexibele curriculum maakt het mogelijk om uw Bachelor of Business Administration en de Master of International Business verdienen in slechts vier jaar.

globale campussen Hult

Als student aan Hult, krijgt u de gelegenheid om een ​​aantal van 's werelds meest dynamische en internationale steden naar huis te bellen hebben.

Krijgen een ongeëvenaarde mondiale perspectief wonen en studeren zaken in Londen, San Francisco, Boston, Shanghai, Dubai en in onze Ashridge Estate Campus in het Verenigd Koninkrijk

Vier landen, een wereldwijde graad

Elk academisch jaar, dan heb je kiest Londen, San Francisco, en in 2018 Boston, als uw huis campus. In de loop van de zomer, heb je de mogelijkheid om jezelf onder te dompelen in een nieuwe zakelijke cultuur als u meer verdienen krediet naar je diploma aan Hult campussen over de hele wereld hebben.

De strengheid van het curriculum en de passie van onze professoren blijven hetzelfde waar u ook kiest om te studeren aan Hult. Dit zorgt voor een geheel naadloze overgang tussen onze wereldwijde campussen.

Kosten en financiële hulp

Hult is toegewijd aan het leveren van een kwalitatief hoogwaardige zakelijke onderwijs dat levenslange waarde voor uw investering biedt. Het helpen van je begrijpt precies wat je opleiding zal kosten, en wat uw financiële mogelijkheden steun zijn, is ons doel.

Wij bieden een persoonlijke benadering van het helpen u inzicht in de financiële opties hulp voor u beschikbaar zijn, het maakt niet uit welk land je vandaan komt. Neem contact op en we kunnen de beschikbare middelen te bespreken om te helpen bij de financiering van uw opleiding.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Prijs
50,950 USD
Londen campus. $ 36.450 campus San Francisco.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet