Lees de Officiële Beschrijving

IBPM zet studenten in het leren lussen. Elke lus begint met de introductie van een nieuwe context (een bedrijf, de internationale omgeving, enz.), Gevolgd door de theorie gebaseerde bijdragen en gesprekken met docenten te consolideren en te beoordelen observaties studenten. Het is in het verplaatsen van de ene lus naar het volgende dat de studenten leren om te leren.

Deze vooruitstrevende visie ten grondslag liggen aan de IBPM aanpak is volledig in overeenstemming met het bedrijfsleven en management opleiding is ontworpen voor toekomstige afgestudeerden. In deze steeds veranderende, geglobaliseerde wereld, kan het belang van een leven lang leren in alle situaties niet worden overschat. Deze opleiding methode is bedoeld om studenten een voorsprong te geven in deze uitdaging.

Operationeel Managers hebben een stevige greep van management tools en de nodige begane grond van leidinggevende vaardigheden om effectief en efficiënt duurzame waarde voor het bedrijf in het kader van een geglobaliseerde en turbulente economie.

De bacheloropleiding IBPM bereidt studenten voor op alle gebieden van het bedrijfsleven, met de definitieve jaar mogelijkheden om zich te specialiseren in Finance, Marketing en Logistiek.

Als IBPM student met ten minste 9 maanden 'hands-on praktische ervaring in het bedrijfsleven, zult u in staat om:

  • bouwen van uw leidinggevende vaardigheden in lijn met je carrière plan. Als je in nauw contact met de economische actoren leert u om snel te reageren, precies en adequaat op situaties die vaak onvoorziene, altijd dringende en in het algemeen complex.
  • uitgegroeid tot een volleerd communicator en onderhandelaar. U bent de business 'intermediair op de begane grond, en zal moeten leren om te communiceren en te onderhandelen effectief en autonomously.You moet in staat zijn om de menselijke en culturele diversiteit te beheren, om de lokale aanwezigheid van uw bedrijf veilig te stellen in de komende jaren.
  • inzicht in de bestuurlijke uitdagingen in verband met verantwoorde en duurzame ontwikkeling. Het is de verantwoordelijkheid van de operationeel manager om langdurige waarde voor elk van de stakeholders van de onderneming te maken om op te treden op een ethische en verantwoordelijke manier.
Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 jaar
Voltijd
Prijs
7,100 EUR
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet