Internationale betrekkingen

Ibmec

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale betrekkingen

Ibmec

De cursus

De sterkere integratie van Brazilië in de economische betrekkingen en het buitenlandse beleid van de afgelopen jaren, de ontwikkeling van de internationale handel, online communicatie en globalisering verhoogt de vraag naar professionals in staat om te analyseren en projecties op het wereldtoneel en zakelijke kansen en investeringen te evalueren in het buitenland. Het verloop van Ibmec Institutionele Betrekkingen werkt historische kennis en vaardigheden in de sociale wetenschappen en andere professionele praktijk gebieden, met de nadruk op de economische en juridische. Professional benadert bedrijven en overheden van de verschillende landen, de weg vrijmaakt voor economische samenwerking, bilaterale en multinationale overeenkomsten.

Met discussies over macht, internationale veiligheid, waarden en culturen, worden de studenten voortdurend aangemoedigd om de wetenschappelijke geest en strategisch denken op het gebied van internationale betrekkingen te ontwikkelen, met het oog op de richting van de belangen van een instelling in het mondiale milieu ingebracht. De praktijk is essentieel in de vorming van een professional met een brede culturele basis, kijk op maatschappelijke en trends in de markt, het gemak van meningsuiting, ondernemingsgeest, het nemen van een leidende rol in hun professionele activiteiten.

Ibmec gelooft in excellence gewijd aan het verstrekken van praktische set van extra activiteiten die verder de ontwikkeling van marketing vaardigheden en een geest van samenwerking en integratie. Ondernemerschap en Internationalisering Centre - CIS, kunnen studenten werken in junior bedrijven uit de eerste helft en geniet van de internationale dekking door middel van overeenkomsten in meer dan 54 instellingen wereldwijd. Ibmec biedt zelfs in Carrières, monitoring diensten en beroepsoriëntatie, met als doel om de vaardigheden te verbeteren, geven een grotere zichtbaarheid van het curriculum, en de juiste houding voor de selectie processen te ontwikkelen.

arbeidsmarkt

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN diplomatieke carrière.

AMBASSADES BUITENLANDSE hen te helpen bij het uitvoeren van onderzoek en in bilaterale onderhandelingen belangen.

INTERNATIONALE ORGANISATIES uitvoering en coördinatie van ontwikkelingsprogramma's onderhouden door de grote bureaus - UN, OAS, IDB, de Latijns-Amerikaanse integratie Association, de Mercosur.

OVERHEID agentschappen in de voorbereiding van de studies en onderzoeken over specifieke onderwerpen, evenals advies voor het opstellen van plannen en projecten voor de ontwikkeling en uitvoering van overeenkomsten.

Overheids- en particuliere bedrijven Braziliaanse en multinational in onderzoek en analyse van markten en zakelijke kansen in verschillende landen.

Universiteiten en technische opleidingen als docent en onderzoeker.

Deze school biedt programma's in:
  • Portuguese (Brazil)
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Duur
3600 uur
Deeltijd
Price
Prijs
2,730 BRL
Fee: R $ 2,730.00
Locations
Braziliƫ - Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
Startdatum : Mar. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates