Internationale betrekkingen

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Cursus met top merken, Concept 5, bij de evaluatie van MEC

  • 1e loop van Ribeirão Preto en omgeving en 12e loop van São Paulo, tussen particuliere instellingen, volgens de RUF in 2015.
  • De studenten van Internationale Betrekkingen van Unaerp doen ten minste 100 uur opleiding en 100 uren van complementaire activiteiten om hun kennis en complete afstuderen verbreden.
  • Partnerships met meer dan 500 geregistreerde instellingen en stimuleert studenten om na te streven in Brazilië en in het buitenland.
  • technische bezoeken en academische trips gevolgd door docenten in Europa en Latijns-Amerika.
  • buitenschoolse activiteiten, zoals technische bezoeken, lezingen, symposia, wetenschappelijk onderzoek, culturele evenementen, onder anderen.
  • De Unaerp bekommert om studenten te voorzien van hoogwaardige academische leven, met behoud van de twee campussen ontworpen voor sociale en culturele samenleving, met complete infrastructuur, met een aantal diensten die comfort en toegankelijkheid in de gebieden voor ontspanning, sport, coëxistentie en brede toegang tot de collectie bibliotheek en online databases.

De cursus Internationale Betrekkingen van Unaerp is gestructureerd om professionals in staat om te analyseren, te trainen op een geïntegreerde manier, de politieke, economische, commerciële, culturele, humanitaire en ecologische problemen die worden steeds afhankelijker van elkaar in de betrekkingen tussen de landen, bedrijven, internationale organisaties, NGO's en particulieren. Geopolitieke gebeurtenissen en de intensivering van de wereldhandel transacties geopend verschillende gebieden van het werk voor het International Relations professionals. Het multidisciplinaire praktijk bevordert kritisch denken en teamwork, met ethische, competente en effectieve houding, zodat ze kunnen werken in een markt die steeds veeleisender, mondiale en concurrerend.

leerplan

Het curriculum is de leidraad voor de ontwikkeling van vaardigheden en competenties van de studenten, die solide wetenschappelijke, technische en humanistische, zodat de toekomst BA in Internationale Betrekkingen is een proactieve professioneel, verantwoordelijk, ethisch, bijgewerkt en bekwaam.

Er is een sterke vraag naar dynamische professionals; dus in aanvulling op de basis- en specifieke onderwerpen, worden cursussen voor Buitenlandse Handel, Internationale Handel en Strategic Planning aangeboden.

De cursus heeft een uitstekende bibliotheek, onderzoekscentra en verschillende outreach-activiteiten, zoals nationale en internationale technische bezoeken, lezingen, symposia, VN-simulaties, in aanvulling op het stimuleren van vrijwilligerswerk, stages, uitwisseling en de praktijk van vreemde talen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

•Primeira instituição de ensino superior da região de Ribeirão Preto, fundada em 1º de Junho de 1924 •Reconhecida pelo MEC como Universidade, em dezembro de 1985. •Campus sede em Ribeirão ... Lees meer

•Primeira instituição de ensino superior da região de Ribeirão Preto, fundada em 1º de Junho de 1924 •Reconhecida pelo MEC como Universidade, em dezembro de 1985. •Campus sede em Ribeirão Preto e campus em Guarujá com licenciaturas, bacharelados e cursos superiores de tecnologia nas modalidades presencial e EAD e infraestrutura de ensino, pesquisa e extensão com laboratórios, equipamentos, biblioteca e recursos tecnológicos. •500 mil atendimentos à comunidade realizados em mais 30 programas de extensão, nas clínicas, laboratórios, hospital próprio e em hospitais, UPA e UBDs da cidade e região. Lees Minder
São Paulo , Ribeirao Preto + 1 Meer Minder