Internationale FDV programma - voorjaar semester (bachelor laatste jaar)

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale FDV programma - voorjaar semester (bachelor laatste jaar)

Center for Research and Interdisciplinary (CRI)

Komen om te studeren aan de CRI!

Het Internationaal Frontiers in Life Science Program (Spring Semester) biedt tot 20 Bachelor studenten de kans om te studeren met een interdisciplinaire benadering in de life science. Deze internationale semester is gericht op studenten in hun laatste jaar van de bachelor van buitenlandse universiteiten te verzamelen in de wereld om project-based learning ervaring in een interdisciplinair en stimulerende internationale setting.

Het doel van het onderwijs in een interdisciplinaire manier

De FDV bachelor werd opgericht in 2011 met het doel om interdisciplinaire aanpak van life science door middel van research-based onderwijs en innovatieve pedagogie leren. Het doel is om de studenten niet alleen de inhoud, maar ook de essentiële 21e century skills te leren - leren leren, creativiteit, kritisch denken, gezamenlijk werk en het gebruik van moderne technologie in de werkomgeving.
Dankzij die inspanningen de bacheloropleiding "Frontiers in Life Science" werd erkend door het ontvangen van een UNESCO-label, evenals een MCE innovatie in de pedagogie award.

Spring International semester (iFDV semester)

We zijn op zoek naar studenten van verschillende wetenschappelijke achtergronden die hun motivatie kunnen rechtvaardigen voor het verbinden van een research-georiënteerde programma en kunnen aantonen dat ze onafhankelijk zijn leerlingen. Het doel is om studenten die zijn ingegeven door de innovatie in het leren en die interesse in interdisciplinair life science zien te vinden. De iFDV semester bestaat uit sterk geïntegreerde modules ontwikkeld voor een interdisciplinair onderzoek naar biologische systemen. Interdisciplinariteit in life sciences wordt onderzocht op de raakvlakken tussen de biologie - fysica en chemie; biologie - wiskunde en computers wetenschap; biologie en geneeskunde.

WETENSCHAPPELIJKE INHOUD

"Frontiers in Life Science" programma moet niet worden gezien als een opleiding in de biologie, maar als een interdisciplinaire opleiding voor studenten die nieuwsgierig zijn naar de wetenschap in het algemeen. Ook al is de levende wereld is in het hart van de onderzochte systemen, het onderwijs is evenwichtig tussen biologie, natuurkunde, scheikunde, wiskunde en informatica.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 semester
Voltijd
Locations
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan