Internationale handel

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Internationale Handel

Administratieve processen beheer op internationaal niveau en het opnemen van organisaties in de wereld markt.

Wereldburgers

De internationale handel is gemaakt voor studenten die een interdisciplinaire opleiding. Met een interesse in geschiedenis, geografie, cultuur, talen, economie, administratie, wetgeving, logistiek en financiën. Studenten proactief, nieuwsgierig, geïnteresseerd in het weten wat er buiten de grenzen van hun stad en hun land, bereid om risico's te nemen en open voor verschillende culturen en verschillende manieren van het zien van de wereld. Studenten zijn in staat om te leren en te ondernemen.

Er is een uitgestrekt gebied van de actie voor professionals op het gebied, geschikt voor de meest uiteenlopende profielen van studenten. Dit betreft technische gebied, zoals douane-inklaring en logistiek; het onderhandelingsproces met betrekking tot de aankoop en verkoop van goederen in het buitenland; het financiële district, banken; de publieke sector, zoals douane-belasting; ondernemerschap als een internationale business manager; als adviseur van de internationale betrekkingen instellingen, zoals universiteiten en instellingen voor de industrie en de handel te ondersteunen; naast andere mogelijkheden.

De markt vraagt ​​om professionele openheid en ontvankelijkheid voor andere culturen en andere manieren van zakendoen te accepteren. Heeft kennis van het Engels en bij voorkeur een derde en vierde talen. Ethiek en verantwoordelijkheid zijn ook belangrijke functies, zoals internationale zaken worden beheerst door praktijken in goed vertrouwen, maar ook analytisch vermogen om de verschillende situaties te begrijpen. De vraag is ook professionele zal voegen en voortdurende actualisering, handelsregels veranderen voortdurend en zeer professioneel en moeten worden inhalen altijd.

Speelveld

Openbare en particuliere instellingen en adviesbureaus, nationaal en internationaal niveau.

Wat doet de professional

Beheert de zakelijke activiteiten van een bedrijf internationaal, identificeert zakelijke mogelijkheden en verzorgt de import en export processen.

Laatst bijgewerkt op jul 2015

Over de school

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern reg ... Lees meer

Universidade de Caxias do Sul - UCS is a Brazilian higher education institution characterized for being an institution that belongs to the community. Its activities cover directly the Northeastern region of the state of Rio Grande do Sul, which is located in the southernmost part of the country. Lees Minder