Internationale Hospitality Management - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale Hospitality Management - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Professioneel geaccrediteerd door het Institute of Hospitality, deze cursus biedt de volgende trajecten van de studie: - International Hospitality Management (IHM) - BA (Hons) - International Hospitality & Evenementen Management (IHEM) - BA (Hons) - International Hospitality & Tourism Management (IHTM) - BA (Hons) - International Hospitality Marketing Management (IHMM) - BA (Hons)

De programma's omvatten een scala van de kern en optionele modules, die de vaardigheden die je nodig hebt voor specialistische functies binnen het Toerisme, Horeca en Evenementen (DE)-industrie, met name de gastvrijheid zal ontwikkelen. Industriële werkervaring is een belangrijk onderdeel van het programma waarin industriële inbreng in deze programma's waarin beroeps-en academische thema's worden geïntegreerd in. Bijvoorbeeld ingebed in de belangrijkste BA (Hons) programma's zijn mogelijkheden om internationaal erkende beroepskwalificaties te krijgen naast je diploma.

De stage vindt meestal plaats tussen het einde van het eerste jaar en begin van het jaar twee. Het bestaat meestal ofwel een 15 week 10 credit-optie of een 48 week 20 credit optie. De stages kunnen worden uitgevoerd in het Verenigd Koninkrijk of in het buitenland. In bepaalde omstandigheden kan een nieuwe periode plaatsing ook worden uitgevoerd op drie jaar.

Onderwijscentrum

Een scala aan didactische werkvormen worden gebruikt in de nieuwe Cardiff School of Management. Collegezalen en vergaderzalen zijn state of the art faciliteiten met uitstekende apparatuur. Hospitality studenten hebben een praktische installatie die specifiek is ontworpen voor het gebruik ervan. De hospitality suite is op het terrein en kunnen de catering voor formele diners tot 100 couverts of buffetten voor 250. Alle studenten krijgen de kans om te werken in groepen om een ​​hospitality evenement open voor het grote publiek in het eerste jaar van de studie te beheren. Alle studenten hebben een jaar docent en een persoonlijke tutor. De gastvrijheid team heeft veel horeca ervaring en een passie voor gastvrijheid.

Aanslag

Sommige modules zullen uitsluitend worden beoordeeld door cursussen, terwijl anderen puur onderzoek gebaseerd zal zijn. In de praktijk zijn de meeste modules zijn een mix van toetsen en opdrachten, zullen sommige beroepsgerichte modules ook gebruik maken van competentiegerichte praktijkexamens.

Inzetbaarheid & Carrière

Dit programma is ontworpen om afgestudeerden met het bereik van de vaardigheden en kennis die nodig is voor het beheer van posities in een van de grootste werkgelegenheid sector, zowel wereldwijd als in het Verenigd Koninkrijk te bieden. De verworven vaardigheden in staat afgestudeerden te ontwikkelen tot senior managers in een relatief korte periode van tijd in een breed scala van gebieden, waaronder de werkgelegenheid in hotels, restaurants, clubs, bars, licentie retail management, conferentie-en event management, personeel en marketing binnen de gastvrijheid; plus hospitality secties binnen de krijgsmacht, contract, gezondheidszorg en welzijn catering. De BA (Hons) programma's zijn geaccrediteerd door het Institute of Hospitality. Succesvolle afgestudeerden komen in aanmerking voor licentiaat lidmaatschap van het Institute of Hospitality.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)