Internationale mode-marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wat is de International Fashion Marketing cursus over?

Dit is een business course die zich richt op de mode-industrie. De belangrijkste doelstellingen van het programma zijn naar een diepere kennis en begrip van de principes van de mode marketing te ontwikkelen in een internationale context en om personen in staat te stellen de principes van de mode productie toe te passen binnen een globale marketing omgeving. De cursus balanceert zowel praktische zaken en managementvaardigheden met academische analytische strengheid.

De cursus bestaat uit de volgende modules:

  • Bedrijfsstrategie en de mode-industrie: Deze eenheid onderzoekt strategie technieken en processen in de wereldwijde industrie-omgevingen voor de mode-industrie van belang.

  • Fashion Brand Management & Communicatie: Deze module kritisch evalueert de rol van branding en communicatie binnen een mode-context

  • Mode Buying & Merchandising: Deze eenheid zal een inzicht in de benodigde binnen buying en merchandising rollen en hun relatie tot marketing praktijken te ontwikkelen.

Semester twee modules:

  • Zakelijke Simulatie voor de mode-industrie: Studenten zullen leren hoe te implementeren, toetsing en beoordeling van business strategieën, doelstellingen en beslissingen van het management binnen een wereldwijde marktomgeving.

  • Fashion Event Management: Studenten zullen leren hoe je een succesvol mode-evenement te leveren voor de internationale mode-marketing industrie.

  • Beheer van International Fashion Marketing: Deze eenheid zal de mode marketing beleid en beheer te dekken binnen een internationale omgeving.

Elke module wordt beoordeeld door twee taken die zijn gebaseerd op industriestandaarden scenario

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 empl ... Lees meer

We are one of the largest organisations of our kind in Europe. We have around 5,000 employees working across more than 20 locations providing learning and skills to over 80,000 learners and 3,000 employers across the UK. Lees Minder