internationale porgram voor politiek en economie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

IPPE

Het internationaal programma voor Politiek en Economie (IPPE) is een 3-jarig multidisciplinair Bachelor Degree-programma (180 ECTS) die gericht is op kennis, vaardigheden en inzicht bij te brengen om te werken in een internationale politiek-economische omgeving. IPPE opleidt en biedt theoretische kennis en praktische vaardigheden die geschikt zijn voor politiek-economische georiënteerde beroepen in het openbaar bestuur, organisaties en particuliere bedrijven die op verschillende manieren werken in een internationale omgeving.

&nbsp

Carrière

Met uw internationale IPPE onderwijs, een verscheidenheid van loopbaantrajecten zijn beschikbaar. De arbeidsmarkt bestaat uit de werkgelegenheid in het openbaar bestuur, diplomatieke dienst, de EU of andere nationale en internationale instellingen, alsmede niet-gouvernementele organisaties.Andere mogelijkheden zijn een carrière in de internationale georiënteerde particuliere sector van industrie en handel, zowel binnen als buiten Zweden.

&nbsp

Pedagogische benadering

IPPE geldt een liberale kunst geïnspireerd onderwijs met zowel out-of-klasse en in-class ervaringen, ontworpen om de hele persoon te ontwikkelen academisch, intellectueel, fysiek, sociaal, emotioneel en spiritueel. IPPE maakt gebruik van een brede set van pedagogische instrumenten het bereiken van de algemene doelstellingen van het programma. Naast het bieden van relevante kennis en vaardigheden, IPPE benadrukt sterk de integratie van etnische en culturele diversiteit, alsook kwesties van gender en duurzaamheid.

&nbsp

Doelen

IPPE bevat een set van algemene doelstellingen. Elke studie module begrijpt een reeks specifieke doelstellingen, die op verschillende manieren te koppelen aan de algemene doelstellingen van het programma.Alle resultaten zijn onderverdeeld in drie onderling gerelateerde componenten. Deze componenten zijn; Kennis & Leren die zich richten op de academische doelen, Skills & Application dat zich richt op praktische mogelijkheden en leidinggevende vaardigheden, en ethische Waardering dat ethische en morele perspectieven erkennen.

&nbsp

Werk geïntegreerd leren

Werk Integrated Learning is een geïntegreerd onderdeel van IPPE dat de studenten voorziet van mogelijkheden om kennis en vaardigheden in praktijk te brengen. Bepaalde studie modules bestaan ​​uit verschillende vormen van projecten, evaluatie en analyses uitgevoerd in samenwerking met het maatschappelijk middenveld. Werk geïntegreerde leren componenten kunnen ook in het buitenland worden uitgevoerd, als onderdeel van het programma onderwijs.

&nbsp

Internationalisering

De internationale focus in IPPE wordt benadrukt in het hele onderwijs.IPPE heeft overeenkomsten en werkt samen met een aantal universiteiten in Europa, Afrika, de VS, Australië en Azië. Het programma wordt gegeven in het Engels en ten minste een semester wordt bestudeerd buiten Zweden. De studenten worden ook aangemoedigd om een ​​afstudeeronderzoek in een internationale omgeving uit te voeren. IPPE levert de studenten met verschillende vormen van financiële steun voor internationale studies en werkpraktijk. Om de internationale focus te versterken thuis, gastdocenten en buitenlandse studenten deelnemen aan IPPE. Komende uit verschillende culturen en regio's, met een schat aan ervaringen en perspectieven, deze diversiteit staat garant voor levendige, prikkelende discussies en het studentenleven. In totaal IPPE biedt studenten de mogelijkheid om professioneel te werken dan culturele en nationale grenzen te ontwikkelen, te implementeren en leiden projecten hanteren politiek-economische vraagstukken.

&nbsp

Programma structuur en inhoud

IPPE is verdeeld in vier fasen die de educatieve progressie te verbeteren. Elk semester omvat een studieperiode van 20 weken. De eerste fase (1-3e semester) omvat thematische multidisciplinaire undergraduate studies. De tweede fase (4e semester) geldt een diepgaande focus op politiek. De derde fase (5e semester) versterkt de internationalisering focus door studies of werkervaring in het buitenland. De laatste fase (6e semester) omvat onderzoek werk dat een grondige kennis, vaardigheden en waarden om met politiek-economische kwesties te werken in een internationale context biedt. gender en duurzaamheid.

Toelatingseisen

Standaard in aanmerking te komen voorschriften voor onderzoek bij bachelor-niveau in Zweden en speciale aanmerking te komen eisen in: Wiskunde (B), Engels (B), en sociale wetenschappen (A).Alle proefpersonen moeten worden ingedeeld met een minimum merkteken van pas (G) of gelijkwaardig. Voor internationale studenten, neem dan contact op met het International Office.

Laatst bijgewerkt op sep 2012

Over de school

University West in Trollhättan, Sweden is a modern university which offers education collaborating with work-life in an attractive and modern study environment.

University West in Trollhättan, Sweden is a modern university which offers education collaborating with work-life in an attractive and modern study environment. Lees Minder