Internationale Studies Aan Waterputten

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale Studies Aan Waterputten

Wells College

De belangrijkste in internationale studies introduceert studenten aan de moderne internationale systemen en helpt hen om de complexe politieke, economische en culturele factoren dat de betrekkingen tussen de naties invloed begrijpen. Door hun studies, studenten een sterke basis van kennis van bepaalde gebieden van de wereld en de internationale problemen die deze gebieden staan, alsmede het vermogen om ten minste één extra taal vloeiend verwerven.

Faculteit leden persoonlijk adviseren elke student en hen te helpen individuele belangen gedurende hun academische carrière te verkennen. In kleine, discussie gebaseerde cursussen, professoren en studenten praten door middel van problemen en mogelijke oplossingen. Dit zorgt ervoor dat na het afstuderen, studenten zullen een duidelijk idee van waar hun sterke punten liggen hebben en klaar om professionele rollen aannemen in onze complexe mondiale milieu zal zijn.

Binnen Wells 'stimulerende omgeving, deze belangrijke benadrukt vooral hands-on werk als onderdeel van een studenten' academische carrière. De internationale studies programma vereist minstens één semester van studie in het buitenland, te garanderen dat de studenten zal toevoegen aan hun academische ervaring en inzicht te krijgen in de internationale betrekkingen de eerste hand. Wells biedt off-campus studie in meer dan twintig locaties wereldwijd.

Internationale studies studenten ook deelnemen aan een simulatie loop van de Verenigde Naties, zich vertrouwd te maken met de praktijken en procedures van de internationale vredesmacht organisatie. Daarnaast Wells bieden studenten de kans om mee te doen in de jaarlijkse conferentie National Model United Nations in New York City, een twee weken durende ervaring die bij elkaar brengt de deelnemers van hogescholen en programma's over de hele wereld.

Wat Studenten Studie

Studenten hoofdvak in internationale studies nemen cursussen zoals: - Oude en nieuwe paradigma's in wereld Politiek - Economie van ontwikkelingslanden - Post-koloniale Afrikaanse cinema - 20e eeuw Europa - De Wereld Economie: handel en financiën - Latijns-Amerikaanse literatuur, Revolution, en Geschiedenis - Belize en het Caribisch gebied - Modern Rusland - Inleiding tot Africana Studies - Schrijven Geschiedenis Professoren leren ook speciale "onderwerpen" klassen op basis van de belangstelling van studenten; afgelopen cursussen zijn bedekt onderwerpen zoals 'Geweld en Refugee Problemen, "" China:. de Global Political Economy, "en" Milieu als een Sociale en Politieke Beweging "

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan