Bachelor in International Studies bij Wells

Wells College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor in International Studies bij Wells

Wells College

De majoor in internationale studies introduceert studenten in moderne internationale systemen en helpt hen de ingewikkelde politieke, economische en culturele factoren te begrijpen die de betrekkingen tussen landen beïnvloeden. Door hun studies verwerven studenten een sterke basis van kennis van specifieke delen van de wereld en de internationale problemen waarmee deze gebieden worden geconfronteerd, evenals het vermogen om ten minste één aanvullende taal vloeiend te spreken.

Faculteitsleden geven persoonlijk advies aan elke student en helpen hen individuele interesses te onderzoeken tijdens hun academische carrière. In kleine, op discussies gebaseerde cursussen praten hoogleraren en studenten over problemen en mogelijke oplossingen. Dit zorgt ervoor dat studenten na hun afstuderen een duidelijk idee hebben waar hun sterke punten liggen en klaar zullen staan ​​om een ​​professionele rol op te nemen in onze complexe mondiale omgeving.

In Wells 'bemoedigende omgeving benadrukt deze majoor met name hands-on werk als onderdeel van de academische carrière van studenten. Het internationale studieprogramma vereist minstens één semester van studie in het buitenland, wat garandeert dat studenten hun academische ervaringen zullen aanvullen en een beter begrip van internationale relaties zullen krijgen. Wells biedt buiten de campus studie op meer dan twintig locaties over de hele wereld.

Internationale studies studenten nemen ook deel aan een simulatiecursus van de Verenigde Naties, vertrouwd met de praktijken en procedures van de internationale vredeshandhavingsorganisatie. Bovendien biedt Wells studenten de kans om deel te nemen aan de jaarlijkse National Model United Nations-conferentie in New York City, een ervaring van twee weken die deelnemers uit hogescholen en programma's over de hele wereld bij elkaar brengt.

Wat studenten bestuderen

Studenten met een hoofdvak in internationale studies volgen cursussen zoals:

 • Oude en nieuwe paradigma's in de wereldpolitiek
 • Economie van ontwikkelingslanden
 • Post-koloniale Afrikaanse cinema
 • 20e eeuw Europa
 • De wereldeconomie: handel en financiën
 • Latijns-Amerikaanse literatuur, revolutie en geschiedenis
 • Belize en het Caribisch gebied
 • Modern Rusland
 • Introductie tot Africana Studies
 • Geschiedenis schrijven

Hoogleraren geven ook speciale 'onderwerpen'-lessen op basis van interesse van studenten; Eerdere cursussen hebben onderwerpen behandeld als 'Geweld en vluchtelingenproblemen', 'China: de wereldwijde politieke economie' en 'Milieu als een sociale en politieke beweging'.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op July 3, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Aurora, New York
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Aurora, New York
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan