Internationale studies bedrijfsmanagement in luxe goederen

EuroPort Business School

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studies bedrijfsmanagement in luxe goederen

EuroPort Business School

EP1

De luxe-industrie is in omvang verdubbeld in de afgelopen 10 jaar, als gevolg van een toenemende wereldwijde aanwezigheid. Traditioneel een sector in verband met Europa, luxe merken uit te breiden naar de markten van de zich snel ontwikkelende BRICS economieën.

Azië in het algemeen en China in het bijzonder, zijn nu erkend als de grootste potentiële markt voor luxe goederen. Recente verkopen luxemerk tonen duidelijk aan dat de Aziatische consumenten liefde luxe artikelen. Luxe merken zijn nu gericht op de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) om hun groei, dat is een duidelijke indicatie van de goede vooruitzichten voor de luxe bedrijf te verhogen.

Het beheren van bedrijven die actief zijn in de luxe-industrie vereist bijzondere en gespecialiseerde vaardigheden en kennis die meestal niet worden gedekt door de traditionele algemeen management programma's. Tegenwoordig luxemerken vragen om een ​​nieuw ras van managers, in staat om het beheer van zowel het bedrijfsleven, innovatie en creatieve imperatieven. Het doel van het programma is ervoor te zorgen dat de deelnemers het ontwikkelen van een globale visie van de luxe sector, een aantal stevige marketing en leidinggevende vaardigheden en het vermogen om te gaan met innovatie en creativiteit.

Heeft u een internationale mind-set, een specifiek belang voor het invoeren van de retail luxe sectoren (auto's, Mode en accessoires, horloges en sieraden) en een belang voor het verwerven van leidinggevende, ondernemende of marketing expertise in luxe bedrijf?

Ben jij een sales georiënteerde student bereid is om een ​​internationale carrière in luxe distributie ontwikkelen en / of wilt u het opzetten van een bedrijf in de luxe-industrie?

Dan is de bacheloropleiding International Business Management Studies in luxe goederen is de juiste keuze voor jou!

Algemeen

Het programma IBMS Luxury Goods Management is een brede opleiding op het gebied van inhoud en werkvormen. De eerste 11/4 (terms) moet vooral op school. Een belangrijk deel van deze wijken is de (real-life) project dat een specifiek aspect van elke termijn (internationale) bedrijfsleven benadrukt. Uiteraard zijn alle lessen in het Engels. Het programma biedt grote kansen als je ambitieus bent en je wilt om uit te blinken.

Eerste jaar IBMS Luxury Goods Beheer

Gedurende het eerste jaar zal worden ingevoerd op de internationale markt vanuit het perspectief van een internationale marketeer, een internationale manager en een internationale communicatie manager, altijd met een speciale focus op uw doelgroep. Algemeen management en communicatieve vaardigheden (in het Engels) zijn een integraal onderdeel van het programma. Tijdens je opleiding, zal verschillende modules en trainingen bijdragen aan de (real-life) projecten waarin je zal deelnemen. Tijdens deze projecten, krijg je een veel over hoe te functioneren in een internationale zakelijke omgeving te leren.

Tweede jaar IBMS Luxury Goods Beheer

In het tweede jaar wordt u werken aan uw operationele vaardigheden en leren hoe to-business-gerelateerde problemen te identificeren vanuit een tactisch oogpunt. U zal de internationale markt te zien door de ogen van een financieel manager, een export manager en een retail manager van luxe goederen. U zal ook deelnemen aan een project betreffende de invoering van een echte onderneming. U vindt dit jaar af met een tien weken durende oriëntatie stage in de branche luxe goederen.

Derde jaar IBMS Luxury Goods Beheer

In het derde jaar zullen we kijken naar de luxe-industrie vanuit het perspectief van een brand manager, een management consultant en een product manager. Als onderdeel van het programma zullen we ook Frankrijk bezoeken. Als het huis van cognac, parfum, champagne, couture en foie gras, niemand kan ontkennen dat de Fransen weten een ding of twee over luxe. En terwijl de industrie geëvolueerd van ambachtelijke productie, de oude wereld traditie en een rijk cultureel erfgoed, heeft de opkomst van de moderne bedrijven LVMH en PPR ook gecementeerd Frankrijk als de zakelijke hoofdstad van de industrie: de thuisbasis van een van de grootste legers van luxe merk executives .

Vierde jaar IBMS Luxury Goods Beheer

In het afgelopen jaar vindt u een internationale stage in een luxe goederen bedrijf uit te voeren. Vanuit onze ervaring weten we dat het werken als stagiair is een perfecte opstap naar een carrière in de internationale luxe-industrie. Je sluit dit vorig jaar met het schrijven van je scriptie, die de afsluitende hoogtepunt van je studie. U zijn het adviseren van een internationale organisatie in de luxe-industrie op een probleem dat zij ondervinden of een kans die ze willen verkennen. Je werkt binnen een theoretisch kader en het uitvoeren van onderzoek in deze organisatie om hen te voorzien van een goed advies. Met behulp van de kennis, vaardigheden en ervaring die je tijdens je studie hebt bereikt, wordt u verwacht om onderzoek te doen, gegevens te analyseren en geeft concrete aanbevelingen aan de business probleem op te lossen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Nederlanden - Amsterdam, Noord-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Nederlanden - Rotterdam, Zuid-Holland
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Zwitserland - Neuchâtel, Neuchâtel
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan