Internationale studies

International Accelerator

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale studies

International Accelerator

BA in International Studies

Tekening studenten van over de hele wereld, onze universiteit top-ranked SIS heeft de grootste faculteit en meest uitgebreide curriculum van elke school van de internationale zaken in de Verenigde Staten. Met onze DC locatie en een multidisciplinaire aanpak die theorie en praktijk trouwt, zul je geen betere plek om uw algemene praktijk van de dienst te bouwen te vinden.

Aangeboden door de School of International Service, de BA in International Studies bereidt studenten voor internationaal gerichte loopbaan in de overheid, non-profit organisaties, en de private sector. Het curriculum is stevig geworteld in de liberal arts and sciences, inherent interdisciplinair, en gericht op het helpen van studenten om kritisch en helder na te denken over de meest urgente mondiale uitdagingen. Het biedt ook een kans voor studenten om hun ware roeping te vinden, om hun passies te ontdekken en om actieve en betrokken burgers te worden in een complexe mondiale wereld die eenvoudige uitleg of oplossingen tart. SIS faculteit en cursussen helpen studenten verwerven kritische intellectueel disposities en uitgebreid morele verbeelding-zodat ze kritisch, creatief en onafhankelijk van elkaar over belangrijke internationale vraagstukken, dat zal hen helpen vorm aan de mondiale toekomst denken.

De zeven leerresultaten voor de BA in International Studies zijn:

 • Demonstreer kritisch denken zoals blijkt door middel van zowel geschreven werk en mondelinge presentatie.
 • Interpreteer vraagstukken vanuit verschillende culturele en filosofische perspectieven.
 • Blijk geven van begrip van de rol van waarden, ethiek, en rechtvaardigheid in internationale zaken.
 • Begrijpen en theorieën en modellen afkomstig uit de juiste disciplines zoals politieke wetenschappen, geschiedenis en economie van toepassing zijn op internationale zaken.
 • Display in een grondige kennis van één of meer globale of regionale uitdagingen.
 • Aantonen competentie in het articuleren van een onderzoeksvraag en het ontwerpen en uitvoeren van een onderzoeksproject.
 • Demonstreren ten minste vier-semester vaardigheid in een vreemde taal.

SIS is van mening dat de beste manier om studenten voor te bereiden voor wereldburgerschap is om hen kansen om zowel de breedte en de diepte van de internationale studies tegenkomen op te geven. Het curriculum rekt horizon van studenten, zelfs als het mogelijk individuele studenten om hun weg door SIS aan te passen om zo te focussen op de problemen en onderwerpen die de meeste trekken hun aandacht. Een belangrijk kenmerk van de intellectuele ontwikkeling van de leerlingen in het SIS betreft originele student onderzoek, dat grondig is geïntegreerd in het gehele academische programma van de studie, waaronder twee speciaal daarvoor aangewezen onderzoeksmethodologie cursussen. De SIS inzet voor undergraduate onderzoek helpt studenten ontwikkelen de kritische capaciteit op vraag partijdige soundbites en een gezonde scepsis over simplistische kennis vorderingen te handhaven. Het hele curriculum weerspiegelt een gezamenlijke inspanning om studenten te helpen leren om nauw samen te lezen, schrijven overtuigend, en denken kritisch, waardoor ze uit te rusten met de concepten, vaardigheden en ervaringen geschikt voor internationaal gerichte loopbaan en roepingen.

De sequentiebepaling van het BA in International Studies is bedoeld om studenten een stevige basis in de breedte van het veld internationale studies als gedegen onderzoek vaardigheden voordat ze verder hun eigen onderzoek en inhoudelijke interesses te ontwikkelen. Het eerste jaar ervaring omvat fundamentele SIS cursussen zoals World Politics, Cross-Cultural Communication, en een eerste jaar Seminar, samen met SIS Mentorschap, als een manier om ervoor te zorgen dat de studenten zijn goed voorbereid om te profiteren van al de mogelijkheden hen door SIS, American University, en de stad Washington, DC. Het tweede jaar ervaring beschikt over de kern onderzoek opzet en methodologie volgorde, samen met de gateway cursussen in de belangrijkste themagebieden waarin studenten ervoor kiezen om hun studie concentreren tijdens hun derde jaar. Studenten aan SIS richten zich ook in de diepte op een bepaalde regio van de wereld. Tot slot, een Senior Capstone klasse in het laatste jaar van de opleiding van een student zorgt voor de integratie van de verschillende aspecten van de undergraduate educatieve ervaring, en maakt de creatie van een summatieve project.

Toelating tot het Programma

Kandidaten voor de toelating tot de school moet het bewijs van de uitstekende persoonlijke en academische kwalificaties te presenteren. Om in aanmerking voor eerstejaars toelating, moet een kandidaat hebben verdiend ten minste een B-gemiddelde in de middelbare school. Culturele factoren worden beschouwd bij de evaluatie van transcript en examenresultaten. Andere factoren rekening gehouden met zijn leidinggevende kwaliteiten, karakter en persoonlijk belang. Studenten van andere regionaal-geaccrediteerde collegiale instellingen en studenten in andere programma's van de American University, die het eerste jaar hebben afgerond, moet een cumulatieve Grade Point Average van 3,00 (op een schaal 4,00) in aanmerking komen voor de overdracht aan de school te behouden. Voor studenten die niet in te voeren American University als International Studies majors, succesvolle afronding van SISU-105 World Politics FA3 (3) is vereist voordat de verklaring van major.

 • 120 credit-uren met een cumulatieve GPA van 2,00 of beter
 • Voltooiing van het college schriftelijk eis
 • Afronding van de universitaire wiskunde eis

Algemene Onderwijs Eisen

Een totaal van tien cursussen, bestaande uit twee vakken uit elk van de vijf fundamentele gebieden Tenminste één cursus van Area Five: The Natural en Mathematical Sciences moet een laboratorium wetenschap component niet meer dan twee cursussen kunnen worden genomen in dezelfde discipline omvatten

Major Vereisten

 • 57 krediet uur plus 3 credit-uren in een vreemde taal cursussen bij het Intermediair II-niveau of hoger, met de kwaliteiten van C of beter.
 • Studenten kunnen gelden tot 3 credit-uren in de richting van de grote van een erkend stage.
 • Studeren in het buitenland cursussen kunnen worden gebruikt in de richting van de belangrijkste met de goedkeuring van het SIS undergraduate programma directeur in overleg met de SIS undergraduate studies commissie.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Boston, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates