Read the Official Description

International Business Communication (BA) De Bachelor in International Business Communication legt de basis voor een succesvolle carrière op de internationale arbeidsmarkt.

Met de interdisciplinaire bachelor perfect uw taalvaardigheden en professionaliseren van uw communicatieve vaardigheden. Ze verwerven diepgaande kennis in het bedrijfsleven, communicatie en cultuur en implementeren van hen tijdens hun studie in de praktijk - in een vakinhoudelijke semester in het buitenland, in de opleiding en in studentenprojecten.

Met afstuderen komt u in aanmerking als een meertalige expert in economie, cultuur, interculturaliteit en communicatie en zijn goed voorbereid voor uitdagend werk in een internationale omgeving en werken in interculturele teams.

Opleiding in een oogopslag

Degree - Bachelor of Arts (BA)

7 semesters (inclusief undergraduate werk.) - normale termijn

Baseline - per jaar voor de winter en de zomer semester

ECTS - 210

Talen op de universiteit

 • Duits, Engels en andere vreemde taal
 • voor buitenlandse studenten Duits en Engels
 • andere vreemde taal mogelijk als keuzevak

semester in het buitenland

 • Stage in de 5e semester verplicht
 • voor buitenlandse studenten stage in Duitsland in de 5e semester

taalvoorwaarden

 • Kennis van het Engels op niveau B1 van het Europees Referentiekader
 • Duitse vaardigheden op niveau B2 voor buitenlandse studenten

Erkenning

nationaal erkend en geaccrediteerd

Mogelijke graduate programma's

 • MA Interculturele Communicatie en Moderation
 • MA International Media Communication

Hun kans op een baan na het afstuderen

Een carrière in de mondiale arbeidsmarkt van vandaag vraagt ​​om een ​​brede expertise en diepgaande kennis van vreemde talen, interculturele vaardigheden en professionele communicatieve vaardigheden.

De bacheloropleiding International Business Communication geeft ook de zo belangrijke hoge praktische relevantie. Je krijgt tijdens je studie belangrijke praktische ervaring in een internationale omgeving - via onafhankelijke werken in projectgroepen en een verplichte semester in het buitenland.

Met afstuderen, bent u goed voorbereid op een verscheidenheid aan taken en posities in te nemen in het Duits en internationale bedrijven, organisaties en media.

Eventuele toekomstige beroepen zijn onder meer:

 • internationale marketing
 • Global marktonderzoek
 • International Project Management
 • management consultancy
 • Personele ondersteuning en personeelsontwikkeling
 • Training / Training
 • internationale verkoop

U komt in aanmerking cursus voor graduate studies en master-opleidingen in binnen- en buitenland. Met de daaropvolgende masteropleiding Interculturele Communicatie en gematigdheid aan de Academie voor Toegepaste Talen U kunt blijven in aanmerking komen voor een communicatie-professional voor complexe interculturele taken en voor de leiding van de internationale teams in de mondiale markt.

Studeren aan de Universiteit voor Toegepaste Talen

Wilt u talen en communicatie om uw werk te maken? Zie je toekomstige carrière in een internationale omgeving? Aan het College voor Toegepaste Talen van de München SDI vinden van de juiste opleiding. Hier geeft u een graad concurrentievoordeel in de mondiale arbeidsmarkt: communicatieve vaardigheden in verschillende talen, gecombineerd met uitgebreide kennis van het bedrijfsleven, media of technologie, alsmede interculturele competenties als een belangrijke kwalificatie voor een succesvolle carrière.

De studie omstandigheden bij een prive-universiteit garanderen kleine leergroepen en intensieve begeleiding van studenten door hun leraren. De SDI München wordt gekenmerkt door een internationale sfeer en dankzij de educatieve netwerk van wereldwijde contacten. Zo waardevolle ervaring en leren over de mogelijkheden van de internationale markt studenten tijdens hun studie.

Program taught in:
Duits
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Oct. 2019
Duration
7 semesters
Voltijd
Prijs
490 EUR
By locations
By date
Begindatum
Oct. 2019
Application deadline

Oct. 2019

Location
Application deadline
Einddatum