Internationale zaken, bachelor

Karlshochschule International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale zaken, bachelor

Karlshochschule International University

Reimagining morgen voor een betere wereld

Een diploma in International Business kan u een carrière geven in algemeen management en strategie en met extra training kunt u zich verplaatsen naar meer gespecialiseerde gebieden zoals human resources, financieel management, boekhouding, bedrijfsvoering, wereldwijde supply chain management, marketing, sales management, MIS of zelfs werkzaam als economische / beleidsadviseur. Studenten van Internationaal Bedrijf vinden banen in multinationale organisaties, bedrijven die buitenlandse handel beheren (export en import), bedrijven die mensen of kennis over de grenzen beheren (luchtvaartmaatschappij, toerisme, advies, onderwijs, enz.), Overheidssector, publieke instellingen en niet- overheidsorganisaties. Sommige van de bedrijven waar onze Karls alumni voor hebben gewerkt zijn: Mercedes-Benz, Daimler AG, Opel AG, BMW Group, Robert Bosch, Deutsche Telecom, Lufthansa, Henkel Group, Jung von Matt, CDP, Accenture en KPMG bijvoorbeeld.

(Re-) Thinking Management & Society

Ons International Business programma kijkt achter de economische aantallen bij mensen. We zien economie als een cultureel en taalfiguur. Wij zijn van mening dat management een menselijk perspectief moet hebben en geleid moeten worden door duidelijke waarden omdat de beslissingen die u op organisatorisch niveau neemt, de economie, cultuur en sociale normen van samenlevingen en naties direct kunnen beïnvloeden. Bij de Karls zul je het vermogen verwerven om verschillen binnen en tussen culturen te identificeren en met vertrouwen op een internationaal niveau te handelen.

We zijn op zoek naar probleemoplossers die niet bang zijn om een ​​risico te nemen om de wereld een betere plek te maken. U wordt deel van onze gemeenschap van trend-setters en achievers. U wordt uitgedaagd om conventionele normen te breken en beste praktijken te lenen, van over de hele wereld leren. Ons internationale bedrijfsprogramma heeft een sterke focus op de praktijk en door speciaal ontworpen cursussen, bedrijfsprojecten en uw stage krijgt u de kans om toe te passen wat u leert.

Pylyp Samoilenko, een alumnus zegt: "Deze universiteit brengt een toekomstgerichte visie op de toekomst en inspireert je om actie te ondernemen. De meeste professoren zijn ervaren professionals op hun respectieve terreinen, die vaak van de echte wereld naar de universiteit kwamen. Zo worden de lessen op een zeer interactieve manier uitgevoerd waardoor ze veel interessanter worden. "

58426_IB101.jpg

The Karls - A Heart for Diversity

Het ervaren van interculturaliteit en een diversiteit van ideeën is een natuurlijk onderdeel van het dagelijkse leven van de Karls. Onze gemeenschap bestaat uit studenten, faculteiten en medewerkers uit meer dan 50 landen van over de hele wereld. Meer dan 55% van onze cohort is internationaal en we verwelkomen een gelijk aantal studenten per semester. Dit programma wordt in het Engels geleerd maar over de 6 semesters krijg je de kans om een ​​andere taal te halen en je taalvaardigheid te oefenen tijdens je semester in het buitenland. We hebben partnerships met meer dan 100 universiteiten over de hele wereld. Bij de Karls zien we onszelf als een internationale en interculturele hub voor samenwerkende ervaringen. Wij omarmen diversiteit en zijn sociaal inbegrepen.

Pascal Stullier, een alumnus en mede-oprichter van het opstart Mangowerk, zegt: " Het grote aantal internationale studenten en docenten gaf me ook directe inzichten in andere culturen - en mijn taalvaardigheden verbeterden bijna zonder dat ik er echt aan moet denken! Ik geloof dat het onderwijs hier iets heel speciaals is. We hebben echt geen gevoel dat we zitten in puur theoretische lessen. In plaats daarvan lijkt het meer op aangenaam teamwork met een nauwe relevantie voor onze latere professionele leven, wanneer een van de belangrijkste vaardigheden die ik nodig zal hebben, is om te kunnen communiceren met mensen en in teams te werken aan het ontwikkelen van gezamenlijke oplossingen. "

58427_IB102.jpg

Denken verder dan de 'Box'

Bij de Karls sporen we u niet met alleen feitelijke kennis of een 'universele waarheid'. In plaats daarvan leren onze leerlingen kritisch denken over de realiteiten van vandaag, zoek verantwoordelijkheid en vind ontwrichtende oplossingen voor complexe problemen. We nemen interdisciplinaire perspectieven op het beheer en structuren van werkelijke praktijken en probleemoplossing in al onze programma's. Onze studenten worden gekozen omdat zij duurzame verandering willen coördineren, bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen en te geloven dat leiderschap een kans biedt om anderen en samenleving te dienen. We hebben de Principles for Responsible Management Education ondertekend, die werden gelanceerd tijdens de UN Global Compact Leaders Summit van 2007.

Het volgende is een getuigenis van oud-student Nadège Ducottet over hoe Karl haar heeft geholpen "Think out of the box" -

"De Karlshochschule is een plek waar elke student wordt aangemoedigd om in hun dromen en ambities te geloven, ongeacht hun culturele of academische achtergrond. Als student daar kreeg ik de sleutels en het vertrouwen dat ik moest realiseren van mijn droom om de wereld te reizen terwijl ik professioneel slaagde door te leren dat geen droom te groot of te hoog was en voortdurend uitgedaagd was om mijn manieren om de wereld te waarnemen te heroverwegen om mij heen, wat sommige mensen zouden noemen "Think out of the Box". Maar om uit de doos te denken, moet je eerst de inhoud van de doos zelf denken en begrijpen. Door middel van hoogwaardig cursusmateriaal, casestudies, Karls-discussies en teamactiviteiten kan de Karlshochschule studenten van over de hele wereld de kritische redeneringsvaardigheden krijgen die ze later in de professionele wereld zullen moeten behalen. '

58428_IB103.jpg

De familie Karls

De Karls wordt gekenmerkt door kleine klassen (20-30 studenten), en ondersteund door het sterke netwerk van onze professoren, docenten en medewerkers uit verschillende industrieën en academische gebieden. De Karls is een actieve supporter van de startende gemeenschap in de stad en onze alumni werken succesvol bij het ondersteunen van hun familiebedrijven of het opzetten van hun eigen. Wij dragen bij tot de Duitse Mittelstand. Sommige van de bedrijven waar onze Karls alumni voor hebben gewerkt zijn: Mercedes-Benz, Daimler AG, Opel AG, BMW Group, Robert Bosch, Deutsche Telecom, Lufthansa, Henkel Group, Jung von Matt, CDP, Accenture en KPMG bijvoorbeeld.

Hart van Europa: Karlsruhe, Duitsland

Gelegen in het centrum van Karlsruhe, een jonge, levendige, multiculturele studentenstad in Zuid-Duitsland, vindt u uw nieuwe woning in de warmste stad van Duitsland, ook bekend als zijn internet hoofdstad met een levendige startende gemeenschap . Wij staan ​​op de hoogte van de Europese levenskwaliteit: cultuur, economie, stedelijke levensstijl en natuur. Reizen rond is snel en makkelijk en er is heel veel te verkennen in heel Europa.

Wist u dat Duitsland de derde meest gewilde internationale studiebestemming was na de VS en het Verenigd Koninkrijk? Na het succesvol afronden van uw diploma in ons programma, komt u automatisch in aanmerking voor verblijfsvergunning voor maximaal 18 maanden in het land. En aangezien u de mogelijkheid heeft om Duits te leren als onderdeel van uw studie aan de Karls, biedt de bacheloropleiding u de kans om een ​​cruciale stap in de richting van een baan in Duitsland te nemen.

Klaar om te solliciteren? Vereisten en Toelating

Zie je jezelf als onderdeel van de Karls gemeenschap? Wil je een verschil maken - voor jezelf en anderen? Ben je aan het transformeren van jezelf en hulp nodig? We horen graag van u! De algemene studievereisten voor ons bachelorprogramma zijn:

  • Duitse universitaire toelatingsexamenkwalificatie of internationaal equivalent ( meer informatie)
  • Om te beginnen in een Engelstalig programma, hebben wij geen kennis van Duits nodig; Uw Engelse taalvaardigheid moet overeenkomen met een niveau van C1 of hoger volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen (CEFR), die gelijkwaardig is aan een IELTS van 6,5+ of een internetgebaseerde TOEFL-score van 100+ punten. Als Engels uw moedertaal hoeft u uw vaardigheid niet te bewijzen.

U kunt alle details over de aanvraag, de vereiste documenten en het toelatingsproces op onze website vinden . De deadline voor aanvragen voor niet-EU-studenten is 15 april en voor 31 december is er 31 juli. Toelating is alleen mogelijk voor het winter semester in september. Ons aantal slots is beperkt dus aarzel niet, dus meld je nu aan en bescherm je plek!

Wilt u meer weten over de Bachelor of Arts aan de Karls, ga dan naar onze website: bachelor.karlshochschule.de

Kan je niet wachten om je bij ons te voegen? Stuur ons een e-mail: admissions@karlshochschule.de

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
690 EUR
per maand
Information
Deadline
Vraag informatie aan
for non-EU students; for EU students is August 31
Locations
Duitsland - Karlsruhe, Baden-Württemberg
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for non-EU students; for EU students is August 31
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Duitsland - Karlsruhe, Baden-Württemberg
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
for non-EU students; for EU students is August 31
Einddatum Vraag informatie aan