Internationale zaken

Northwood University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internationale zaken

Northwood University

Heb je ooit de vinger gelegd op een wereldbol, je ogen dicht, en gaf het een spin om te zien welk land je zou het land in? Voor sommigen was dat een leuk spel. Voor anderen was het begin van een grotere droom.

Als je kijkt naar de tag van je shirt, de auto je rijdt, of uw favoriete stukje technologie, zult u zien dat internationale invloeden zijn overal. Als het gaat om een ​​carrière in het internationale bedrijfsleven, kun je je voorstellen uw opties overspannen lengte- en breedtegraden. Dus of je grote droom gaat om zaken te doen met partners in landen halverwege rond de wereld of op uw eigen huis grasmat-of het nu gaat om het leven in een ander land, of het sluiten van de volgende grote zakelijke deal via Skype ™ -een wereld van mogelijkheden op u wachten.

Een zekere mate dat werkt

De International Business belangrijke is niet de industrie-specifieke; Daarom kun je stages, practica, en werk vinden binnen elke sector van uw keuze, binnen de Verenigde Staten of in het buitenland.

Afgestudeerden in deze belangrijke:

De International Business major is niet branchespecifieke. U kunt zich aanmelden voor een functie in een bedrijf van uw keuze, zowel in de industrie en de dienstensector. De aard van de bedrijven waar het verleden afgestudeerden werk hebben gevonden zijn: luchtvaartmaatschappijen, banken, hotels, resorts, financiële dienstverleners, industrie en retail, tot een paar te noemen. Werkgelegenheid mogelijkheden bestaan ​​ook in de ministeries en het corps diplomatique. Het is ook een goede grote te nemen als u met om graduate studies voort te zetten in het bedrijfsleven of de wet.

Nevenfuncties van afgestudeerden van het programma zijn onder meer:

 • CEO
 • Assistent manager
 • District Manager
 • Algemeen directeur
 • Marketing specialist
 • CRM Consultant

U vindt onze afgestudeerden werken over de hele wereld voor bedrijven zoals:

 • Accenture Management Consulting Services (Finland)
 • Elite Aviation LLC (Duitsland)
 • Fours Consulting SL (Spanje)
 • General Motors Company (Kansas)
 • ItzCash (India)
 • BT's Marine Services, Inc (Florida)

Onderwijs in Actie

Aangezien uw werk waarschijnlijk regelmatig contact met sprekers van vreemde talen zal betrekken, zullen in staat om te praten met hen in hun eigen taal je een voordeel te geven. U krijgt een tweede taal voor vier semesters studeren (tenzij uw eerste taal niet het Engels, of u kunt vaardigheid in een andere taal te vestigen), terwijl op Northwood. Leren in een ver land! Ervaring 10 dagen tot semester lengte Study Abroad programma's of ervoor kiezen om te studeren aan een van onze International Program Centers verspreid over de hele wereld. Niet alleen zal je terug met mooie herinneringen en verhalen, zult u ook iets bijzonders op je cv te zetten hebben!

Het International Business programma heeft historisch aangetrokken internationale studenten in grote aantallen. Deze studenten vormen een enorme kans voor u om te leren over andere culturen. Ontmoeten en te netwerken met gastsprekers van lokale bedrijven die hebben ruime ervaring in de wereldwijde business arena.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Midland, Michigan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Midland, Michigan
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan