Internet van de dingen - het ontwerp van de aangesloten systemen

University Of Design Schwäbisch Gmünd

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Internet van de dingen - het ontwerp van de aangesloten systemen

University Of Design Schwäbisch Gmünd

In de bacheloropleiding, internet van de dingen - een ontwerp van studenten aangesloten systemen 'raken nodig om fnd gebruiker centraal gebied van functionele en technische technologieën om netwerken hard- en software te ontwikkelen. In studie projecten leren de studenten over en experimenteren met netwerken, heterogene systemen en producten, met het toezicht op en de beslissingsprocessen. Binnen studenten omgaan met creatieve onderzoeken en in consquence met een gesensibiliseerd handling en een grote gedetailleerde diepte in productontwikkeling.

Het programma stelt studenten in staat om op het gebied van user-centered ontwikkeling, mobiele technologieën, technologieën in de ruimte of physical computing verkennen. Afgestudeerden werken over het algemeen als ontwerpers op het snijvlak van design, technologie, engineering en informatica in het kader van de ervaring van de gebruikers in productontwikkeling, processen, service design en digitale netwerken.

Beroepsopleiding Felds zijn in engineering, studiebureaus, evenals in de ontwikkeling en de toekomstige verdelingen van de industrie of de media en informatie takken. Voldoende hoog natuurlijk kwaliteiten komen in aanmerking afgestudeerden voor de toegang tot MA cursussen.

Deze school biedt programma's in:
  • Duits
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
7 semesters
Voltijd
Locations
Duitsland - Schwäbisch Gmünd, Baden-Württemberg
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan