Jeugd En Gemeenschapswerk - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Jeugd En Gemeenschapswerk - BA (Hons)

Cardiff Metropolitan University

Deze cursus, professioneel ondersteund door ETS Wales en erkend door het JNC voor Jeugd & Community Workers, is bedoeld voor de jeugd en buurtwerkers die wensen om hun inzicht, vaardigheden en competenties uit te breiden als informele opvoeders en krijgen een landelijk erkende beroepskwalificatie in de jeugd en de gemeenschap werkzaamheden.

Alle lezingen worden uitgevoerd in kleine cohorten (niet meer dan 35) en door gekwalificeerd personeel, dat veel ervaring in het jongerenwerk en het opbouwwerk hebben geleverd. De studenten zijn op de plaatsing in de loop van een breed scala aan instellingen jeugd en gemeenschap.

Onderwijscentrum

De inhoud van de cursus is verdeeld tussen veldwerk plaatsingen (40%) in een breed scala van gemeenschap en / of jeugdwerk agentschappen en universitair, lezing studie (60%). Lezingen zijn modulair opgebouwd, bestaande uit modules op het gebied van toegepaste sociale wetenschappen met core modules in de jeugd en het opbouwwerk en de beroepspraktijk.

De volgende citaten uit de jeugd en Agogisch Werk studenten (juli 2013) laten zien hoe ze zich voelde over ons onderwijs en de ondersteuning van een docent: - Docenten waren uitstekend, erg vriendelijk en gastvrij - Lesgeven was fantastisch en tutorials waren super fantastisch - Veel geleerd over jeugd en gemeenschapswerk - alles was duidelijk met betrekking tot klaslokalen, registry, studiefinanciering gemaakt.

Aanslag

De Jeugd-Agogisch Werk graad is een toegepaste programma - je bent verplicht om zowel academische en praktische mogelijkheden te demonstreren. Beoordeling van de professionele praktijk is daarom een ​​belangrijk onderdeel van uw beroepskwalificatie. We moedigen je aan om te kiezen en te onderhandelen stages voor jezelf in de juiste jongeren en maatschappelijke organisaties voor de duur van de cursus - we geven advies en informatie om u te helpen dit te doen. Wekelijkse groep tutorials met een professionele ondersteuning van een docent de stage. Assessment wordt uitgevoerd via uw eigen reflectie en door professionele en veldwerk tutor observaties en rapportages.

Inzetbaarheid & Carrière

Deze cursus is ontworpen om een ​​professioneel erkende kwalificatie in de jeugd en gemeenschapswerk te bieden. De cursus trekt studenten die geïnteresseerd zijn in een reeks van gemeenschap beroepen, waaronder: jeugdwerk, het gemeenschapsonderwijs, ontwikkeling van de gemeenschap, begeleid wonen, alternatief onderwijs / alternatief curriculum, begeleiding en begeleiding, jeugdstrafrecht en vrijwillige organisaties die werkzaam zijn in een community setting.

Professioneel gekwalificeerde medewerkers zijn in hoge vraag bij werkgevers, met name als Jeugdwerk een diploma-entry beroep is geweest sinds 2010. Veel afgestudeerden gaan voor een betaalde baan in de bovenstaande beroepen, terwijl ze zijn studenten, en de promotie wordt vaak bevestigd na afloop van de beroepskwalificatie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
36 - 45 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
9,700 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Cardiff, Wales
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
internationale studenten; 9.000 GBP - Home / EU (full-time)