Jurisprudentie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De belangrijkste doelstelling van de faculteit - voorbereiding van de bachelors in de wet in overeenstemming met de eisen van de staat onderwijsnormen, licentie nummer 0000827 Serie 90L01 reg. Aantal 0770 van 18 juni 2013 en een certificaat van de staat accreditatie serie BB nummer 000.932 (reg. Kamer nummer 0922 van 25.04.2011 stad)

Het gebied van de professionele activiteiten van de afgestudeerden

juridische diensten in verschillende industrieën, velden en vormen van eigendom; banken, beurzen, verzekeringsmaatschappijen en beleggingsmaatschappijen, adviesbureaus, bepleiten, notaris.

Richting "Wet" aan de faculteit geïmplementeerd training in de profielen:

  • burgerlijk
  • Publiek-juridische
  • internationale rechtsorde

De belangrijkste disciplines: de theorie van de staat en de wet, de geschiedenis van de staat en de wet van Rusland, Geschiedenis van State en de wet van andere landen, het grondwettelijk recht van de Russische Federatie, het burgerlijk recht, het strafrecht, de basis van de activiteiten van notarissen, fiscaal recht.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ... Lees meer

?????????? ???????????? ???????? (???) - ??????????? ??????????????? ??????????, ??????????? ??????????? ????????? ???????, ??????????????? ? ??????????????? ????????????????? ???????????. ?????????, ?? ????????? ??????? ??????, ?? ?????????? ?? ?????/????????? ????? ???????????? ???????????? ??????? ???? ???????? ?????. Students who do not speak Russian will be provided with a one year introductory course in the Russian language prior to enrolling in the degree courses/programs. Lees Minder