Kerkministerie & Leiderschap

Oral Roberts University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Kerkministerie & Leiderschap

Oral Roberts University

Het College of Theology vergemakkelijkt door de Geest geleide groei en discipelschap in studenten en rust hen als ministers en leiders in het Lichaam van Christus. Fundamenteel voor dit doel worden de studenten voorzien van een gedegen kennis van de Bijbel, een goed begrip van de theologie en een effectieve beheersing van de bediening om, door middel van de 'empowerment' van de Heilige Geest, om de genezende Evangelie van Jezus Christus te verkondigen. De bachelor Theologie afdeling biedt majors in de volgende gebieden: bijbelse literatuur, kerk ministerie en leiderschap en theologisch-historische studies.

Binnen de kerk ministerie en leiderschap gebied, selecteert studenten een van de volgende twee majors: ministerie en leiderschap of pastorale christelijke bedieningen. De focus van het ministerie en leiderschap belangrijk is om leiders toe te rusten om de kantoren van de leraar, beheerder en evangelist vullen in de kerk door middel van drie concentraties van studie: Educatieve Ministries concentratie, kerkbestuur concentratie en evangelisatie en outreach concentratie.

In elk gebied van concentratie een verwante van hermeneutiek, tekenen en wonderen, onderzoek seminar, systematische theologie en een Oude en Nieuwe Testament electieve is vereist.

Uitkomsten

Een diploma in de bediening en leiderschap bereidt je voor op een carrière als: - Kapelaan - Evangelist - Missionary - Pastor - Onderzoeker - Leraar

Wat heb je te uit te kijken?

Het ontwikkelen van een hart van dienst ... interactie met studenten uit andere landen en achtergronden ... het verfijnen van uw begrip van de verschillende theologische perspectieven ... zich aansluiten bij een gemeenschap van gelovigen om het Evangelie te bevorderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Tulsa, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan