Kunst En Festival Beheer BA (Hons)

London South Bank University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Kunst En Festival Beheer BA (Hons)

London South Bank University

Overzicht

Stimulerende en divers, Kunsten en Festival Management biedt interessante carrièremogelijkheden in de culturele en creatieve industrie. Je zult praktische, theoretische en professionele vaardigheden die nodig zijn om de culturele en artistieke activiteiten met succes te beheren op een scala van gebieden en organisaties krijgen.

"De creatieve industrie is de moeite waard £ 8million een uur om de Britse economie".

Department for Media, Cultuur en Sport (2014)

Een combinatie van creatieve, management en academische vaardigheden, leert u om ideeën te debatteren in de cultuur en maatschappij, te interpreteren jaarrekening en de overheid kunstbeleid, maar ook deelnemen aan een aantal praktische projecten. Als u interesse heeft in de kunsten en de culturele industrieën, zal deze cursus je creatieve en artistieke inspanningen binnen een bedrijf, administratief en intellectueel kader te ontwikkelen. Onze locatie betekent dat we ideaal geplaatst om te profiteren van spannende en levendige kunstscene van Londen te nemen. U zult uitstekend gebruik van deze middelen en de contacten voor stages, betaald werk en case study materiaal.

Arts Festival en management studenten kunnen de werking van Borough Road Gallery, een tentoonstellingsruimte op de campus te ervaren.

"Ik had een kans om een ​​stage bij Borough Road Gallery te ondernemen. Het was geweldig om ervaring op het organiseren van evenementen in een galerie recht voor onze deur te krijgen".

Mark T Smith, BA (Hons) Arts Festival en Management (2013)

Modules

Een verscheidenheid van evaluatiemethoden zijn werkzaam over de cursus, variërend van meer traditionele vormen zoals essays en examens al om presentaties (zowel individueel als groep), rapporten, portefeuilles en kunst beheer van de praktijk.

Jaar 1

 • Kunst en festival management framework
 • Boekhouding en financiën in de kunsten
 • Kunst en festival stage 1
 • Arts beleidskader
 • Kunst en festival marketing
 • Kritische cultuur

Jaar 2

 • Het beheren van kunst evenementen en festivals: planning
 • Het beheren van kunst evenementen en festivals: productie
 • Kunst en festivals stage 2
 • Wet en de culturele sector
 • Arts onderzoeksproject
 • Podiumkunsten beheer (optie)
 • Modern museum en galerie de praktijk (optie)

Jaar 3

 • Kunst en festival fondsenwerving
 • Kunst en festival stage 3
 • Hedendaagse curation
 • Het beheren van muziek (optie)
 • Arts in het onderwijs en de gemeenschap instellingen (optie)
 • Proefschrift (dubbele module)

Inzetbaarheid

Stages en concrete projecten zijn ingebed in elke fase te zorgen dat u het verwerven van praktische en professionele vaardigheden. Deze cursus heeft een uitstekende loopbaan; studenten zijn gegaan om te werken in de artistieke programmering, onderwijs, beleid, marketing, pers, evenementen, fondsenwerving en administratie. Afgestudeerden werken bij prestigieuze instellingen, waaronder: AEG Live, Anna Freud Centre, BBC, British Museum, Camden Arts Centre, Dulwich Picture Gallery, Glastonbury Festival, Great Ormond Street Hospital, Haven Hospices, London Symphony Orchestra, NACRO, Engels Nationale Ballet School, National Theatre, Open City, Oval House Theatre, Sadler's Wells, Wellcome Trust Onze studenten zijn uitgenodigd om kunst evenementen te organiseren in de professionele podia waaronder de Candid Arts Trust, Menier Chocolate Factory, Dingwalls, Rhythm Factory en Westbourne Studios.

Veel studenten beginnen succesvolle onderwijsloopbaan op een diploma behalen van het diploma en anderen ontwikkelen tot verdere studie bij MA en PhD-niveau in een scala van onderwerpen.

Events Manager

Evenementen management is een optie voor de Kunsten en Festival management afgestudeerden - een gevarieerd gebied met volop mogelijkheden in eerste instantie voor entry level posities, evenals de mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling na het opdoen van ervaring. Organisatoren van evenementen hebben meestal een scala aan verantwoordelijkheden, als ze nodig hebben om ervoor te zorgen alles wat overeenkomt met de specificaties van hun cliënt. Het kan een drukke en creatieve omgeving om in te werken, met echte voldoening aan het eind als het komt allemaal uit zijn.

Verantwoordelijkheden kunnen bestaan ​​uit het vinden van de juiste locatie voor evenementen, het inhuren van en het voorbereiden van personeel en vrijwilligers om het evenement te beheren en coördineren van de logistiek van het evenement zoals vervoer en voorzieningen. Organisatoren van evenementen zijn meestal sterk georganiseerd, met een uitzonderlijke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en hebben een passie voor het werken met mensen.

Gebeurtenissen Assistant

Een gemeenschappelijke uitgangspositie voor afgestudeerden is zo gebeurtenissen assistenten. Aanvangssalarissen neiging om ongeveer £ 16.000, maar er zijn mogelijkheden om dit te snel stijgen met ervaring. Voor ervaren organisatoren van evenementen die hebben een netwerk opgebouwd van klanten en de waarde van de ervaring een aantal jaren ', salarissen van maximaal £ 80.000 zijn mogelijk.

afzet

Een andere mogelijkheid is om in marketing. Marketing executives helpen marketing campagnes te ontwikkelen om een ​​product, dienst of idee te promoten. Het is een andere carrière waar het werk kan zijn uitzonderlijk gevarieerd - van sourcing en het plaatsen van advertenties, het produceren van marketing materialen zoals folders en e-nieuwsbrieven, het organiseren van evenementen. Salarissen voor marketing executives in de vroege stadia van hun loopbaan in het algemeen variëren van £ 20,000- £ 30.000, terwijl de marketing professionals met een schat aan ervaring maximaal kan verdienen tot £ 50.000.

Carrière

Bij LSBU nemen we de toekomstige inzetbaarheid van onze studenten zeer serieus. We denken dat het van essentieel belang dat u bereid bent voor de wereld van het werk, of u nu het nastreven van je eerste baan, onderneming verdere professionele ontwikkeling of het nemen van uw carrière in een totaal andere route. We bereiden ook de complexiteit van de huidige portefeuille carrière combineert arbeid met zelfstandige en freelance creatieve praktijk.

ondersteuning

Je wordt ondersteund door middel van stages, projecten met werkgevers, lezingen en seminars met kunst en media-organisaties, workshops over cv's, applicaties en interviews, persoonlijke begeleiding en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Werkgelegenheid track record

De werkgelegenheid in de creatieve industrie blijft bloeien. Onze afgestudeerden hebben een uitstekende track record veiligstellen van banen in de creatieve en culturele industrieën, alsmede samenwerken bij het opzetten van bedrijven van hun eigen land. Ze gaan op om te worden betrokken bij alle aspecten van de sector, met inbegrip van content creatie, productie, management, onderwijs, beleid en distributie. Sommige van onze afgestudeerden werken aan functie drama's en in post-productie voor het toonaangevende Britse productiebedrijven.

Onze indrukwekkende afgestudeerde werkgelegenheid track record bestaat uit de volgende bedrijven binnen de sector:

Dans, muziek en de uitvoerende kunst

AEG Live, ArtsAdmin, Battersea Arts Centre, Donmar Warehouse, Engels Nationale Opera, Genève Dance Company, Gustav Mahler Youth Orchestra Wenen, Kali bedrijf van het theater, Live Art Development Agency, Mariinsky Theater Sint-Petersburg, Monteverdi Choir and Orchestra, Muzikanten Benevolent Fund, RADA (Royal Academy of Dramatic Art), Ninja Tune, Riffi Theater, Rose Theatre Kingston, Rokpool, Roundhouse, Royal Albert Hall, Royal Festival Hall, Royal Scottish National Orchestra, Sadler's Wells en Universal Music.

Musea en Galerijen

Bankside Gallery, Dulwich Picture Gallery, Vondeling Museum, Gasworks Gallery, Ludlow 38 New York, MacDougalls Auction House, Modern Art Oxford, Museum of London, Museum of Garden History, National Gallery, National Portrait Gallery.

Art Museum en Tate Not-for-profit organisaties, liefdadigheidsinstellingen en lokale overheid

Childline, The Children's Society, Coventry City Council Podiumkunsten Dienst, Energy Saving Trust, Great Ormond Street Children's Hospital, London Borough of Hackney, Lewisham, Mencap, Wood Family Trust.

Plaatsingen

Plaatsingen zijn ingebed in elk jaar van de studie, en u zult worden verplicht om 20 dagen per studiejaar ondernemen. Flexibiliteit is ingebouwd en stages kan worden voltooid als een of twee dagen per week tijdens de ambtstermijn tijd of een intensievere blok tijdens de Kerst, Pasen of Zomervakantie. Afgelopen plaatsingen hebben opgenomen:

 • Ambassadors Theatre Group
 • BBC
 • Berlin Biennale
 • Cameron Mackintosh
 • Frieze Art Fair
 • Glastonbury Festival
 • Real Drama
 • Royal Albert Hall
 • Theatre Royal Bath
 • De O2 Arena
 • National Theatre
 • Victoria Miro Gallery
 • Winter Wonderland

Onderwijzen en leren

Je zult creëren, beheren en leveren van een kunst-evenement, waaronder het werven van fondsen, de aanbestedende kunstenaars, marketing en promotie. U zult verantwoordelijk voor event management in de nacht en de eindevaluatie aannemen. Vorige evenementenlocaties hebben opgenomen Rhythm Factory, Ocean Muziek, Candid Arts Trust, Dingwalls, Cargo. In het derde jaar, zal je zelfstandig ondernemen geavanceerde kritische studies in curation, fondsenwerving, muziek- en kunstonderwijs evenals individuele onderzoek om een ​​zelf geïnitieerde praktische project te ontwikkelen.

De universiteit plaatst een hoge prioriteit aan de ondersteuning van studenten. Deze ondersteuning wordt geleverd door een combinatie van diensten, zowel centraal in de universiteit en op programmaniveau. Wij zullen u ondersteunen bij het zoeken naar werk en we leggen de nadruk op de ontwikkeling van uw inzetbaarheid in de loop.

Toelatingseisen

 • 240 UCAS punten
 • CCC op een niveau of gelijkwaardig
 • BTEC niveau 3 diploma of een combinatie van A-niveau en niveau 3 BTEC kwalificaties
 • Alle niveau 3 diploma toegelaten, met inbegrip van de toegang tot HE Diploma met een minimum van 21 Level 3 credits op Merit
 • Plus Engels en wiskunde GCSE (C of hoger), of equiv.
 • We zijn blij met de kwalificaties uit de hele wereld. Engels taal kwalificaties voor internationale studenten: IELTS score van 6,0, Cambridge Proficiency of Advanced Grade C.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,500 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Price
International vergoeding (eerste jaar)