Read the Official Description

Leerdoelen

Het doel van de licentie Beeldende Kunst is om studenten in staat te stellen: - krijgen een stevige algemene cultuur in de grote artistieke periodes en concepten voor het leveren van de artistieke praktijk - het beheersen van de methoden om de artistieke praktijk ( esthetiek, pluralistische benaderingen), door middel van workshops en workshops - om overdraagbare vaardigheden op basis van samenvoeging van kennis en voorbereiding te ontwikkelen voor professionele integratie, via gespecialiseerde cursussen, methodologische lessen en cursussen.

Deze opleiding biedt toegang tot een groot aantal beroepen waar artistieke gevoeligheid, intellectuele nieuwsgierigheid, kritisch denken en praktische vaardigheden zijn vereist.

+ DE TRAINING

Een student aangemoedigd om auteur van zijn opleiding, door middel van te worden: - de keuze van zijn carrière (16 kleine electieve) - de keuze van het openen van extra leer - de keuze van zijn stage sites (1 jaar stage training ) en internationale mobiliteit (mogelijkheid om een ​​semester in het buitenland) uit te voeren - de specialisatie van de professionele voorbereiding module project (PEP of PEP +).

Overige activa: - de praktijk van een vreemde taal (tot twee in opleiding) - gepersonaliseerde opvoedingsondersteuning, dankzij de aanwezigheid van een ambtenaar van de opleiding per jaar, en het toezicht op de professionele en academische project van de student - opleiding op basis van de inzet van gekwalificeerde docenten en onderzoekers en ervaren professionals - een uitgebreid netwerk van samenwerkende universiteiten in het buitenland (honderd partner universiteiten) en een sterke aanwezigheid in veel professionele sectoren.

  • Promoties menselijke schaal, uitstekende slagingspercentage in examens.

TOELATING

  • L1: een baccalaureaat. Toepassing via de website Toelating postbac.
  • L2: houd L1 in Fine Arts. Bestand selectie.
  • L3: houd L2 in Fine Arts of, onder voorbehoud van aanvaarding door de erkenning van verworven competenties plegen van een ander niveau Bac 2 dicht bij het thema. Bestand selectie.

VALIDATION

  • Volledige Continue controle in L1; geschreven verslagen of tests op basis van het materiaal L2 en L3.

COLLEGEGELDEN 2014-2015

  • Vanaf 3500 € / jaar (op basis van de omzet). - Training voor in aanmerking komende beurzen hoger onderwijs.
Program taught in:
Frans

See 4 more programs offered by West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
6 semesters
Voltijd
Prijs
3,500 EUR
/ Jaar (op basis van omzet)
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Einddatum