Leefgebied ontwerp

Quasar Design University in Rome

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Leefgebied ontwerp

Quasar Design University in Rome

Habitat Ontwerp

De drie jaar na de diploma cursus in Habitat Ontwerp vorm ontwerpers in de volgende gebieden:

  • binnenhuisarchitectuur
  • productontwerp,
  • groene architectuur en open ruimten,
  • stands en tentoonstellingen.

De cursus is actief sinds 1987 en bijgewerkt met elke nieuwe editie. De cursus is erkend door MIUR als een Academische Diploma Level I.

Habitat Ontwerp

Wie het is gericht op

Dit universitair niveau cursus is gericht op schoolverlaters, tegen alle soorten voortgezet onderwijs, die van plan zijn om zich te wijden - om Munari parafraseren - Art als merk, met andere woorden om een ​​duidelijk expressieve-artistieke technische activiteit, geschikt voor esthetisch en functioneel verbeteren van het complex van elementen die de leefomgeving te karakteriseren, maar zonder enige implicaties stedenbouwkundige en minder betrokkenheid bij bureaucratisch-administratieve procedures. Het is een educatieve cursus die is bedoeld om te benadrukken het unitaire karakter van de menselijke omgeving en dus van de instrumenten en vaardigheden die nodig zijn om de zorg te waarborgen en de kwaliteit te verhogen.

onderwijsdoelstellingen

De doelstellingen van de Habitat Design cursus nagestreefd zijn:

  • te garanderen dat de studenten het bereiken van kritische rijpheid, een goed begrip van de problemen in verband met transformationele interventies op de leefomgeving en werkwijzen voor hun meest geschikte oplossing;
  • ambachtelijke en industriële - - voor studenten met technische kennis en educatieve ervaringen op het gebied van bouw en productie zorgen voor een snelle en bevredigende start van hun professionele activiteiten;
  • om ervoor te zorgen afgestudeerden beschikken over een veilige planning methode die creativiteit en striktheid omvat, beide ondersteund door een adequate beheersing van de technieken van vertegenwoordiging, zowel handmatig als computer-ondersteunde, via de meest geavanceerde software die beschikbaar is in 2 en 3D-ontwerp en virtuele modellen;
  • tekens die expert in verschillende en complementaire technieken, bereikbaar via één werkwijze garandeert, tegelijkertijd vormen een flexibele planning instelling waarmee de jonge professional te gaan met de uitdagingen die snelle sociale mutaties en niet alleen bestaande.

Bekroond kwalificatie

Academische Diploma Niveau I erkend door MIUR.

creatieve jobs

De afgestudeerden in Habitat Design kan werken op vele gebieden: al die situaties waarin de tussenkomst vereist is van een specialist die garanderen esthetische kwaliteit verenigd met de technische en functionele prestaties, met inachtneming van het beschikbare budget en met een bijzondere aandacht voor detail. Meer precies: de inrichting van openbare of private ruimten, zowel residentiële of voor het werk; commerciële locaties en plaatsen die voor het publiek toegankelijk zijn; renovatie reconversie en het herstel van ruimten, met inbegrip van veranderingen in het gebruik.

De afgestudeerde in Habitat Design kan plannen opstellen en beheren van werken voor projecten die geen vergunning nodig hebben, dat is, anders dan de hierboven genoemde inrichting van zeer soort: sets, tentoonstellingen, tijdelijke constructies, tuinen en open ruimten, alsmede het ontwerpen van voorwerpen van allerlei soorten, met inbegrip van die massa zal worden geproduceerd door ambachtelijke en industriële structuren. Dit is een zeer groot en gevarieerd operatiegebied, dit kan onvermoede talenten te voorschijn te komen en ook professioneel kansen in veelbelovende maar grotendeels onontgonnen sectoren. Als een professionele, kan afgestudeerden deelnemen aan een van de beroepsverenigingen in Italië of in het buitenland.

Partners

ADI, Abitare il Tempo, Fiera di Vicenza, Coni, Casa dell'architettura Ferrarelle, Barilla, Peroni Nastro Azzurro-, Galleria Nazionale d'Arte Moderna Roma, Palombini Caffè, Ikea, Salone Satellite di Milano, International Academy Okinawa, Caritas Diocesiana , Polizia di Stato, Casaidea, Slamp, Conservatoire International des Jardins.

Vakken

De cursus behandelt, studies en grondig analyseert al die disciplines die het project ondersteunen, mits het aan de ene kant, met de nodige pragmatische dimensie, en, aan de andere kant, met die stevige theoretische-kritische structuur en culturele diepgang die onmisbaar zijn voor gekweekte en bewust ontwerper.

Met dit doel, de cursus leert, met uitzondering van de disciplines die inherent zijn aan het ontwerp, alle activiteiten met betrekking tot bouwmaterialen en technieken werken; de geschiedenis en kritiek van architectuur, design en beeldende kunst; de principes aan de basis van de visuele talen en codes van instrumenten uitvinding; modellering toegepast te ontwerpen. Met deze pragmatische doelstellingen die gericht zijn op de overname, in een bepaalde tijd, van een solide professionaliteit, deze cursus heeft de vorm van een geldig alternatief voor de meer theoretische studies.

Na een eerste jaar gericht op het tot stand brengen en het consolideren van de operatieve methode en de cultuur van creatief ontwerp, de komende twee jaar studenten in toenemende mate gaan met alle technische aspecten en ervaringen die nuttig zijn in hun beroep zullen zijn.

De drie jaar Habitat Design cursus heeft als doel direct aan het resultaat: het bezit, aan de zijde van de gediplomeerde, professionele vaardigheden en capaciteiten.

cursuslocatie

De cursus "Habitat Design" zal in Rome worden gehouden op Quasar Ontwerp Universiteit. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Nov. 2019
Duration
Duur
Deeltijd
Voltijd
Locations
Italiƫ - Rome, Lazio
Startdatum : Nov. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Nov. 2019
Italiƫ - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan