Liberal arts programma

Saint Michael's College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Liberal arts programma

Saint Michael's College

hoofd

Liberale Studies Curriculum (LSC)

Bij St. Mike's, willen we onze afgestudeerden op de wereld als doordachte intellectuelen die niet bang zijn om risico's te nemen en denken anders over te nemen.

Onze liberale Studies Curriculum zal u helpen dat ook te doen.

We bereiden je voor het leven na de universiteit met een dynamisch bereik van cursussen ontwikkeld om intellectuele nieuwsgierigheid en exploratie te bevorderen en helpen u meest diepgaande vragen van het leven te beantwoorden.

U zult worden ingevoerd om de breedte en diversiteit van kennis zelf. U zult worden blootgesteld aan een groot aantal wetenschappelijke disciplines die zal je uitdagen om kritisch te denken, druk me uit, en uitgegroeid tot een levenslange leerling. En leer je wat het betekent om bij te dragen tot het algemeen welzijn als een betrokken en doordachte burger.

Leerplan

De liberale Studies curriculum bestaat uit 11 tot 13 cursussen met veel keuze binnen de categorieën. Advanced Placement, overdragen en studie in het buitenland krediet kan ook van toepassing zijn. Een lijst van de individuele cursussen in elk gebied zijn te vinden in het college catalogus. Hier is de LSC op een rijtje:

Eerste jaar Seminar cursussen worden schriftelijk-intensieve cursussen die grote vragen in de vrije kunsten en wetenschappen te verkennen door het stimuleren van discussie en actief leren. Een kleine grootte van de klas laat instructeurs krijgen om studenten goed kennen en om nauw samen te werken met hun schrijven. Studenten werken in samenwerking, het creëren van een kleine en betrokken community of learners.

Fundamentele filosofische vragen cursussen bieden studenten met de middelen voor het verkennen van de vragen die in het hart van het bereiken van een integrale visie op de menselijke werkelijkheid. Cursussen onderzoeken vragen als: de grond van het bestaan, de waarheid, goedheid, schoonheid en hun betekenis voor de verlichting van de voorwaarden die het menselijk begrip en een leven expressieve van de menselijke waardigheid te bevorderen.

Studie van christelijke tradities en Thought cursussen verkennen van de aard van de religie, vertrouwd studenten met de academische studie van religie, onderzoekt de katholieke en bredere christelijke traditie op een kritische en coherente wijze, en studenten in staat stellen om religieus geloof, praktijk en tradities te begrijpen.

Global Problemen die Impact het algemeen welzijn cursussen verkennen sociale, culturele, politieke, economische of andere aandoeningen die te verbeteren en belemmeren de volledige ontwikkeling van individuen en samenlevingen. Deze cursussen benadrukken de onderlinge afhankelijkheid tussen de mensen over de hele wereld, evenals de steeds universeel en complexe aard van de rechten en plichten van individuen en samenlevingen.

Historische Studies cursussen omvatten strenge onderzoeken van culturele, artistieke, intellectuele, sociale en politieke bewegingen, invloeden en gebeurtenissen door de tijd. Onderzoek en het schrijven zijn belangrijke componenten van deze cursussen.

Literatuurwetenschap cursussen richten zich op een analytische en esthetische ondervraging van literaire teksten met de nadruk op de manier waarop taal wordt gebruikt in een verscheidenheid van de perioden, culturen, genres en stijlen om de productie van betekenis.

Processen van wetenschappelijk redeneren cursussen studie van de fysieke en de natuurlijke wereld en de wijze van onderzoek gebruikt door de wetenschappen.

kwantitatief redeneren cursussen gebruiken kwantitatieve redenering om te evalueren en problemen op te lossen.

Tweede taal cursussen geven studenten het voordeel van het verwerven van ten minste een low-intermediair niveau in een tweede taal en leren over het gebied (s) van de wereld en cultuur (s) in verband met die taal. Een bijkomend voordeel is dat de studenten zal komen om meer over hun eerste taal en de verschillende functies te begrijpen.

Sociale en Institutionele Afmetingen van menselijk gedrag cursussen studenten in staat om kritisch denken vaardigheden toe te passen op het begrip van menselijk gedrag. Studenten rekening houden met de dynamische interacties tussen sociale systemen en hun impact op het menselijk welzijn.

artistieke Experience cursussen nemen studenten in de artistieke expressie door middel van studio, workshop of praktijkgerichte cursussen op terreinen als creatief schrijven, dans, muziek, studio kunst of theater.

Verworven Competenties is voldaan als onderdeel van het curriculum of co-curriculaire activiteiten ofwel een student. Studenten te betrekken in ten minste een aanzienlijk project "hands-on" die hen buiten de grenzen van de klas en heeft betrekking theorie naar de praktijk. Opties kunnen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, stages (credit / niet-krediet, onbetaald of betaald), student-faculteit onderzoek, studie in het buitenland, service learning aangewezen cursussen, MOVE dienstverplaatsingen waarin de mogelijkheid om deel te nemen is concurrerend, deelname aan dans, muziek of theater, de deelname aan het college Fire and Rescue Program, werken als een Resident Assistant en student leiderschap in LEAP, het college's Wilderness Program, de Writing Center, de Peer-Studiebegeleiding Program, een intercollegiale atletische team, of de Edmundite Campus Ministry.

  • Stage
  • Community Engaged Learning
  • Faculty-Student Research
  • In het buitenland studeren
  • Aangewezen co-curriculaire ervaringen

Jobmogelijkheden

De liberal arts and sciences zijn de stevige basis voor elke carrière. Gedurende uw werkzame leven moet je in staat zijn om nieuwe informatie op te nemen, kritisch nadenken, schrijven en duidelijk spreken, vorm en argumenten te verdedigen, aan te passen aan nieuwe situaties, en te begrijpen culturele context. De liberal arts and sciences train je in deze kerncompetenties, zodat u klaar bent om een ​​groot aantal uitdagingen zijn.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Burlington, Vermont
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates