Licensing International Relations

European School of Political and Social Sciences

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Licensing International Relations

European School of Political and Social Sciences

De Internationale Betrekkingen licentie is een uitgebreid multidisciplinair programma dat biedt studenten een sterk analytisch en kritisch inzicht in de wereldpolitiek.

De uitdagingen in verband met gewapende conflicten en vredesoperaties, politiek geweld en terrorisme, economische productie en ongelijkheid, het milieu, energie en migratie ontsnapping in toenemende mate aan de regelgevende capaciteit Staten en er sprake van een groeiend aantal politieke en ethische vragen, gezien de wereld te komen. Zo diep ingebed in de structuren, instellingen en processen zowel historische, economische en juridische, kan internationaal / mondiaal politiek in zijn complexiteit worden benaderd met een enkele disciplinair perspectief.

het programma

Deze licentie biedt volledige beleidsanalyse van de internationale betrekkingen van historische perspectieven, juridische, economische en in termen van ontwikkeling in meer gespecialiseerde cursussen. Het biedt ook cursussen over specifieke onderwerpen beleid in sommige delen van de wereld, zoals het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Zuidoost-Azië.

de Doelstellingen

Het doel is om leerlingen te analytische vaardigheden en praktijken te ontwikkelen in een grondige kennis van de wereldpolitiek.

  • multidisciplinair perspectief combinatie van verschillende benaderingen en de voorbereiding voor verdere studies in verschillende disciplines.
  • Voornamelijk in het Engels gegeven, deze licentie bereidt studenten voor op de internationale arbeidsmarkt en internationale studies
  • De combinatie van theoretische en praktische vaardigheden

En dan?

  • Carrières in internationale organisaties, overheden (nationale en internationale overheden, denktanks, onderzoekscentra, NGO's, belangengroepen en lobby's, etc.)
  • Vervolg gespecialiseerde Masters degree in internationale betrekkingen, politieke wetenschappen, internationaal recht, enz.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 8, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Locations
Frankrijk - Rijsel, Hauts-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Frankrijk - Rijsel, Hauts-de-France
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan