licentiaat in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Licentiaat in Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen

&nbsp

Door bundeling van hun pedagogische en wetenschappelijk potentieel, de Internationale Universiteit van Rabat en het Institut d'Etudes Politiques de Grenoble werken samen om het programma te ontwikkelen "Bachelor in de politieke wetenschappen en internationale betrekkingen."

De rijkdom van de opleiding Sciences Po Rabat is gebaseerd op de uitmuntendheid van de faculteit zich in voor deze paal: Rabat professoren aan Sciences Po Sciences Po Grenoble, Lyon, Parijs, CNRS, College de France, CERI en internationale experts.

Gesteund door onderzoekslaboratoria, zijn opleiding van Sciences Po Rabat onderscheiden zich door hun internationale en multidisciplinair.


Training Doelstellingen

Het programma "Politieke Wetenschappen en Internationale Betrekkingen" is bedoeld om specialisten op te leiden in de internationale openbare orde en de vraag of voor het openbaar of prive.

Dit programma heeft tot doel een multidisciplinair onderwijs leiden tot een geleidelijke specialisatie en de student slagen voor een theoretische en praktische kennis om het nog een beter begrip van de hedendaagse wereld.

Door voortdurende ondersteuning van de cel "inzetbaarheid" van de IUR, zullen de studenten geleidelijk gericht zijn op de integratie van zo snel mogelijk de arbeidsmarkt.


Kansen

Trades van het bedrijf: Financiële dienstverlening, handel, marketing, administratie, banken, verzekeringen ...

Trades in de publieke sector: werk in overheidsdienst
staat, de diplomatie, de territoriale overheden, openbare instellingen, diplomatie ...

Metiers Media en Communicatie: Journalistiek, Instituut voor polls, public relations ...

Trades van de internationale NGO, Think Tank, sociale ontwikkeling ...

Trades van para-politiek: Stropdassen parlementaire ...


Voordelen van het programma

‣ Dubbele diploma

‣ Beurzen

‣ semester studie in het buitenland

‣ Toelating van het recht om de meesters van het IEP van Grenoble

‣ gespecialiseerde bibliotheek met toegang tot de vele boeken en digitale bronnen

Laatst bijgewerkt op apr 2012

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans s ... Lees meer

L’Université Internationale de Rabat regroupe des hommes et des femmes qui s’investissent pleinement dans les domaines de la recherche et de l’enseignement supérieur afin d’accompagner le Maroc dans son développement. Les équipes de l’UIR sont toutes engagées autour de missions claires et partagées par tous. Lees Minder